Nederlands Englisch Deutsch
Winkelwagen
Canon EOS 5D Mark III Body + Gratis Wacom Intuos Pen & Touch Small
Merk: Canon
Artikelcode: CAEOS5DMKIII
ACTIE
Canon EOS 5D Mark III Body + Gratis Wacom Intuos Pen & Touch Small
Dankzij de uitgebreide specificaties is de EOS 5D Mark III ideaal voor het groeiend aantal fotografen dat zowel digitale foto's als movies vastlegt. De camera beschikt over een aantal kenmerken die werden geïntroduceerd in de Canon EOS-1D X en die bijdragen aan hogere prestaties, meer flexibiliteit, hogere inzetbaarheid en verbeterde duurzaamheid.

De nieuw ontworpen 22,3 MP volbeeld sensor in de camera zorgt voor een hogere resolutie met nauwkeurige details, zodat een breed scala aan scènes kan worden vastgelegd – van uitgestrekte landschappen tot fraaie portretten. De creatieve mogelijkheden worden verder vergroot door de hogere snelheid bij continu-opnamen. Met de verbeterde 8-kanaals uitlezing is de camera bij een snelheid van 6 bps moeiteloos in staat een serie van 18 RAW opnamen of meer dan 16.000 JPEG’s vast te leggen, zonder dat extra accessoires nodig zijn. De geavanceerde architectuur van de sensor biedt daarnaast een enorm native ISO-bereik van 100 – 25.600, dat uitbreidbaar is tot 102.400. Dit maakt het mogelijk schone, hoge kwaliteit opnamen te maken, zelfs in omgevingen met uitzonderlijk weinig licht.

De EOS 5D Mark III gebruikt hetzelfde 61-punts wide-area AF-systeem als het vlaggenschip, de Canon 1D X. Dit AF-systeem zorgt voor een zeer hoge gevoeligheid, precisie en snelheid. Als één van de meest geavanceerde AF-systemen op de markt, beschikt het over een indrukwekkend aantal van 41 cross-type punten en vijf dubbele cross-type punten, en levert het een ongeëvenaarde nauwkeurigheid over het gehele beeld. De instelbare AF-voorinstellingen die in de EOS-1D X werden geïntroduceerd, zijn eveneens beschikbaar en helpen bij het vastleggen van traditioneel moeilijke onderwerpen. Deze instellingen zorgen voor extra betrouwbaarheid in situaties waar de bewegingsrichting van het onderwerp onvoorspelbaar is.

De uiterst nauwkeurige belichtingen zijn het resultaat van Canon’s gerenommeerde iFCL-meetsysteem, dat een 63-zone Dual-Layer sensor koppelt aan elk punt van het AF-systeem. Zowel de scherpstelinformatie afkomstig van het AF-systeem als de kleur- en belichtingssignalen afkomstig van de meetsensor worden geanalyseerd en dit stelt de EOS 5D Mark III in staat consistent nauwkeurige huidtinten en superieure resultaten te produceren in zeer uiteenlopende opnamesituaties.

Creatieve prestaties

De EOS 5D Mark III is uitgevoerd met Canon’s nieuwste DIGIC 5+ beeldprocessor. Deze vormt de basis voor een reeks nieuwe functies, zonder dat dit invloed heeft op de prestaties van de camera. De 14-bits A/D-conversie levert vloeiende tintgradaties en kleurovergangen op, terwijl in-camera HDR-beeldregistratie drie verschillende belichtingen combineert en toepassing van één van de vijf presets mogelijk maakt, zodat fotografen alle details kunnen vastleggen bij contrastrijke scènes. Met de in-camera mogelijkheden voor verwerking en bewerking van RAW-beeldmateriaal, kunnen fotografen met de nabewerking van hun opnamen beginnen terwijl ze zich nog op de opnamelocatie bevinden.

Het hogere vermogen van de DIGIC 5+ maakt ook een aantal functies mogelijk dat bijdraagt aan de hogere beeldkwaliteit. Zo worden lichtafvalcorrectie, chromatische aberratiecorrectie (lateraal en axiaal) en hoge ISO-ruisreductie uitgevoerd in de camera zelf zonder dat dit invloed heeft op de prestaties. Fotografen kunnen continu-opnamen maken zonder dat enige vertraging van de camera optreedt. En de speciale knop voor in-camera beoordeling van opnamen maakt het voor fotografen gemakkelijk de opnamen te sorteren voordat met de nabewerking wordt gestart.

De EOS 5D Mark III is uitgevoerd met een nieuwe Creative Photo knop. Deze stelt gebruikers in staat snel Picture Styles te selecteren en opnamen met meerdere belichtingen vast te leggen. Bovendien biedt deze knop rechtstreeks toegang tot het HDR-opnameprogramma. Door tijdens het afspelen op de Creative Photo knop te drukken, start een vergelijkende weergavefunctie waarbij twee opnamen naast elkaar worden getoond. Dit stelt fotografen in staat tijdens het beeldmateriaal tijdens de opnamesessie te bekijken, te vergroten en de kwaliteit van verschillende belichtingen te vergelijken.


Deze Camera Verzekeren? Klik hier voor meer informatie!
Image


Voor situaties waar fotografen onopgemerkt willen blijven, zoals bij een huwelijksceremonie, beschikt de EOS 5D Mark III ook over een nieuw, stil opnameprogramma dat het geluid van de ontspanknop en spiegel sterk terugdringt. Fotografen kunnen geruisloos op de achtergrond hun werk doen. Ook is een stil programma voor continu-opnamen beschikbaar, zodat fotografen ook snel bewegende onderwerpen kunnen vastleggen zonder daarbij aandacht te trekken.

EOS Movies met de 5D Mark III

De EOS 5D Mark III bouwt voort op de reputatie van de EOS 5D Mark II en beschikt over een serie nieuwe functies en mogelijkheden die werden geïntroduceerd als reactie op de feedback van fotografen om nog betere Full HD videoprestaties te bieden. Naast de door professionele filmmakers gewaardeerde regeling van de scherptediepte, zorgt de combinatie van volbeeld sensor en enorm verwerkingsvermogen van DIGIC 5+ ook voor een hogere beeldkwaliteit. Dit door de aanwezigheid van moiré, valse kleuren en andere artefacten nagenoeg volledig te elimineren. De toevoeging van een Movie modus knop en een opnameknop stelt filmmakers in staat direct met opnemen te beginnen zodra de Movie modus is geselecteerd.

Tot de overige moviefuncties behoren de handmatige belichtingsregeling en een uitgebreid aantal mogelijkheden voor videocompressie met hoge bitsnelheden, waarbij zowel de intraframe (ALL-I) en interframe (IPB) methoden worden ondersteund. De variabele beeldsnelheden lopen van 24 bps tot 60 bps en de ondersteuning van SMPTE timecode zorgt voor meer bewerkingsflexibiliteit en eenvoudiger integratie bij multi-camera opnamesessies. Met het Quick Control scherm van de camera kunnen gebruikers tijdens het filmen de geluidsregistratie controleren en aanpassen. Een aansluiting voor een hoofdtelefoon zorgt voor controle van het geluidsniveau tijdens en na het filmen. Het verbeterde verwerkingsvermogen van DIGIC 5+ biedt ook in-camera mogelijkheden om de lengte van opgenomen movies aan te passen.

Professionele camera, eenvoudige bediening

De EOS 5D Mark III biedt fotografen een eenvoudig te bedienen camera met een robuuste constructiekwaliteit. De hoogwaardige, lichtgewicht body van magnesium beschikt over weerbestendige eigenschappen die de camera beschermen tegen de elementen. Ook is de constructie van de sluiter versterkt en met een duurzaamheid van 150.000 cycli is de camera ideaal voor intensief, dagelijks gebruik. Een verbeterde versie van de Intelligent Viewfinder die ook in de EOS 7D wordt aangetroffen, biedt naast circa 100% dekking een on-demand rasterweergave die via het ingebouwde, transparante LCD wordt getoond.

Hetzelfde versterkte 8,11 cm (3,2”) Clear View II LCD-scherm als in de EOS-1D X zorgt onder alle omstandigheden voor snelle beeldcomposities en een hoogwaardige weergave. De 1.040k pixels staan garant voor de resolutie die nodig is om scherpte en focus nauwkeurig te controleren. Het naadloze ontwerp dat bij de EOS-1D Mark IV werd geïntroduceerd, voorkomt reflecties en beschermt tegen stof of krassen. Een aansluiting voor een hoofdtelefoon en een programmavergrendeling zijn standaard aanwezig. Met een UDMA 7-compatibele CF-kaartsleuf en een SD-kaartsleuf is het mogelijk opnamen naar beide kaarten tegelijk weg te schrijven, automatisch om te schakelen zodra de in gebruik zijnde kaart vol is en kunnen opnamen in-camera van de ene naar de andere kaart worden gekopieerd.

Digital Lens Optimizer

De EOS 5D Mark III wordt geleverd met de meest geavanceerde versie van Digital Photo Professional (DPP) tot nu toe – Canon’s gratis meegeleverde software voor uiterst snelle en hoogwaardige verwerking van RAW-bestanden. Nieuw in DPP v3.11 is Digital Lens Optimizer – een revolutionaire, nieuwe functie om de beeldresolutie enorm te verbeteren.

Digital Lens Optimizer (DLO) is in staat de prestaties van het objectief nauwkeurig na te bootsen, terwijl een serie complexe wiskundige bewerkingen elk stadium van de reis van het licht via de optische baan simuleren. Met deze informatie kan DLO een aantal typische optische aberraties en verlies aan resolutie corrigeren die worden veroorzaakt door een laagdoorlaatfilter van de camera. Dit door op elke opname een geïnverteerde functie toe te passen, die zorgt dat het beeld nog meer overeenkomt met wat het menselijk oog waarneemt. Dit resulteert in uitzonderlijk detailrijke opnamen met goed beheerbare bestandsgrootten, zodat fotografen beschikken over maximale beeldkwaliteit en meer flexibiliteit.

EOS System compatibiliteit

Omdat de EOS 5D Mark III deel uitmaakt van het EOS System, is de camera compatibel met meer dan 60 EF-objectieven, waaronder ook de EF 24-70mm f/2.8L II USM – een nieuw groothoekzoomobjectief uit Canon’s beroemde L-serie. De camera is ook compatibel met een reeks onlangs aangekondigde accessoires die is ontworpen om de creatieve mogelijkheden te vergroten, waaronder de Speedlite 600EX-RT – een krachtige TTL-flitser met draadloze afstandsbediening. De nieuwe Battery Grip BG-E11 zorgt niet alleen voor extra flexibiliteit bij gebruik van de camera, maar verdubbelt ook de accuduur van de camera.

Canon EOS 5D Mark III belangrijkste kenmerken

- 22,3 Megapixel volbeeld sensor
- 61-punts autofocus
- Continu-opnamen tot max. 6 bps
- Native ISO 100-25.600 gevoeligheid
- Full HD video met handmatige bediening
- 14-bits DIGIC 5+ processor
- Verbeterde weerbestendige afdichtingen
- 8,11 cm (3,2 inch) 1.040.000-dot scherm
- HDR modus met voorinstellingen
- Volledige specificaties kunt u vinden op de Canon website

In de doos

- Lensdoppen
- Draagriem
- Accu LP-E6
- Acculader
- Interfacekabel
- Stereo AV-kabel
- Canon EOS Solution Disk v25.0 [EFIG]
- Software Instructie disk v1/12 5ML
- Gebruiksaanwijzing (NL/FR/DE/IT)
- Afkomstig van Canon Nederland
- 2 jaar garantie

Varianten

Verzeker dit product 3 jaar tegen
€274,-
€390,-
Verzeker dit product 3 jaar tegen
€320,-
€459,-

Reviews / beoordelingen

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Hoeveel sterren geeft u dit product?    
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
 
Uw e-mailadres (wordt niet getoond) 
 
Toelichting 

Onze prijs
€ 2.699,00

€ 2.230,58 excl. btw

  • Op voorraad
    Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland
  • Met 2 jaar garantie

Canon Pro Lease

Canon Pro Partner Je kunt dit product bij CameraTools al leasen vanaf € 61,96 per maand!
Bekijk hier alle Canon Lease producten. Lease aanvragen
Klik hier voor meer informatie.

Tijdelijke actie

Een jaar lang gratis Adobe Creative Cloud t.w.v. € 147,- bij aanschaf van dit actieproduct! Klik hier voor meer informatie. Deze actie is geldig van 15 september 2014 t/m 15 januari 2015.

Combinatie voordeel

Aanbevolen bij dit product

€ 24,95
€ 429,95
€ 899,00
€ 255,00
€ 19,00
€ 419,00
€ 525,00
€ 249,00

Anderen kochten bij dit product ook

€ 79,95
€ 9,95
€ 1.773,00
 

Cameratools.nl
Wie zijn wij?
Waarom cameratools
Sitemap

Handige links
Nieuwe producten
Canon Lease
Occasions
Verhuur
Cadeaubonnen
Foto afdrukken op Xpozer

Klantenservice
Betalen
Verzenden en bezorgen
Ruilen en retourneren
Garantie en reparatie
Veiligheid en privacy
Occasions
Verhuur
Extra service
Contact
Disclaimer

Volg ons via
Facebook Facebook Facebook

Altijd als eerste de nieuwe FriDeal weten?
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je in voor de CameraTools nieuwsbrief!

Bezoek CameraTools

Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn

E: info@cameratools.nl
T: 055 - 538 08 00

Openingstijden

Maandag - vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 13:00