Nederlands Englisch Deutsch
Winkelwagen

Disclaimer

Deze website is zo zorgvuldig mogelijk opgezet door CameraTools. Toch kan het gebeuren dat er een foutje gemaakt wordt. We wijzen je graag even op de volgende punten.

Algemene informatie

Alle prijzen op onze site zijn vermeld in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die je op deze website vindt is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en typfouten. De getoonde afbeeldingen zijn slechts ter illustratie van het producten, en kunnen in sommige gevallen dan ook afwijken. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je nalezen op de website en zijn gedeponeerd bij de KvK in Apeldoorn.

Aansprakelijkheid

Mocht er een onjuistheid op de website staan of als de informatie niet meer actueel is, dan aanvaardt CameraTools geen aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen hiervan. Ook kan CameraTools geen aansprakelijkheid aanvaarden als er sprake is van storingen, onderbrekingen, vertragingen of fouten in de informatieverstrekking.

Externe bronnen

Sommige verwijzingen op de website linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft CameraTools geen controle. CameraTools draagt en aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites.

 

Cameratools.nl
Wie zijn wij?
Waarom cameratools
Sitemap

Handige links
Nieuwe producten
Occasions
Verhuur
Cadeaubonnen
Foto afdrukken op Xpozer

Klantenservice
Betalen
Verzenden en bezorgen
Ruilen en retourneren
Garantie en reparatie
Veiligheid en privacy
Occasions
Verhuur
Extra service
Contact
Disclaimer

Volg ons via
Facebook Facebook Facebook

Blijf op de hoogte met de
CameraTools nieuwsbrief!

Bezoek CameraTools

Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn

E: info@cameratools.nl
T: 055 - 538 08 00

Openingstijden

Maandag - vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 13:00