Canon Zomerpromotie

Haal het maximale voordeel met Canon-tegoed tijdens de Canon Zomerpromotie! Kies zelf voor cashback of extra hoog Canon-tegoed op geselecteerde actieproducten. Deze actie is geldig van 17 mei t/m 31 juli 2017.

Filteren
Sorteren:
per pagina artikelen
  1 2 » van 2
  1 2 » van 2

Tot € 250 Canon-tegoed, mooi meegenomen voor de zomer

Van 17 mei tot en met 31 juli 2017 kun je profiteren van tot € 250,- Canon-tegoed of tot € 180,- cashback op verschillende Canon actieproducten! Bij ieder product staat in de actietekst aangegeven hoeveel Canon-tegoed of cashback er op het actieproduct zit. Cashback spreekt voor zich, maar het hogere Canon-tegoed kan ook heel interessant voor je zijn! Dit tegoed kun je gebruiken tot en met 31 oktober 2017 zodat je alle tijd hebt om dit extra voordeel te besteden op een volgende Canon-aankoop. Dus wil je slechts 1 Canon-product kopen in de komende maanden? Ga dan voor de cashback. Wil je nog extra Canon producten aan gaan schaffen? Ga dan voor het extra hoge Canon-tegoed!

Na aanschaf van een van de actieproducten kun je deze registreren via canon.nl/promoties/zomer tot en met 15 augustus 2016. Op deze actie-site kun je de cashback of het Canon-tegoed claimen. Als je kiest voor het Canon-tegoed, dan kun je dit tot en met 31 oktober 2017 gebruiken op vervolgaankopen van Canon-producten. Zo kun je dus extra voordelig je Canon-arsenaal uitbreiden!

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere promoties. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Canon actie-site.