Loupedeck Console LD-1 voor fotobewerking in Adobe Lightroom

Artikelcode: LOUPEDECK
|
|

€ 199,-

€ 164,46 excl. btw

Direct leverbaar
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

  • Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland!
  • Met 2 jaar garantie
  • Onze klanten waarderen ons met een 9.4!

Graag willen wij je van het volgende op de hoogte stellen omtrent de nieuwe Cloud versie genaamd Adobe Lightroom Classic CC. Als je deze nieuwe versie van Lightroom hebt gedownload en geïnstalleerd kan het zo zijn dat sommige knoppen van jouw Loupedeck console niet of niet meer naar behoren werken. Loupedeck heeft hierover inmiddels contact met Adobe en er wordt gewerkt aan een bug fix. Loupedeck heeft ons laten weten dat er een tijdelijke oplossing beschikbaar is waardoor je jouw Loupedeck kunt blijven gebruiken. Het probleem is taalgebonden en betreft onder andere gebruikers die Lightroom in het Nederlands hebben ingesteld. Als tijdelijke oplossing kun je de taal instellen op Engels. Hierdoor werkt je console zoals het hoort!

CameraTools Tip
Remco
CameraTools specialist

In het kort

  • Ideaal voor Adobe Photoshop Lightroom
  • Versnel je workflow met deze handige console
  • Direct toegang tot de meestgebruikte functionaliteiten

Productinformatie

Loupedeck is de revolutionaire 'plug & go'-console voor het bewerken van je foto's in Adobe Lightroom. Je zou het kunnen zien als een DJ mengtafel, maar dan voor het bewerken van je foto's! Loupedeck is een krachtige, hands-on en intuïtieve accessoire die je kunt gebruiken in plaats van een muis en toetsenbord om je foto's te bewerken in Adobe Lightroom. Je kunt de Loupedeck eenvoudig aan je computer koppelen middels USB 2.0.

Met Loupedeck kun je je foto's sneller bewerken zodat je minder tijd nodig hebt om de juiste schuifjes en knopjes te zoeken en meer tijd kunt besteden aan je foto's. Loupedeck is volledig compatibel met Apple en Windows. Loupedeck is specifiek ontwikkeld voor volledige integratie met Adobe Photoshop Lightroom zodat je bijvoorbeeld razendsnel kunt bijsnijden of kleurtinten aanpast, maar ook eenvoudig het contrast, schaduwen, witbalans of belichting aanpast. Met de Loupedeck ontplooi je je creativiteit verder, werk je sneller en doe je meer met je fotografie!

Systeemeisen:
- Adobe Lightroom 6 of hoger
- Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
- Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10
- Internetverbinding om de Loupedeck software te downloaden
- USB 2.0 aansluiting

Loupedeck logo

Over Loupedeck

Bekijk alle producten van Loupedeck
De makers van Loupedeck zijn gek op fotografie, maar het nabewerken... Dat moest beter kunnen! Samen met wat slimme koppen van Nokia bedachten ze de Loupedeck - een console waarmee je tijd kunt besparen aan de nabewerking, creatiever te werk kunt gaan en meer tijd hebt om van je foto’s te genieten. Na een razendsuccesvolle crowdfunding campagne is de Loupedeck nu ook bij CameraTools te bestellen!

Bezoek de website van Loupedeck

Extra info:  download

Accessoires voor de Loupedeck Console LD-1 voor fotobewerking in Adobe Lightroom

Reviews van de Loupedeck Console LD-1 voor fotobewerking in Adobe Lightroom

Wat vinden anderen van dit product?

Nico

op 19-12-2017

Loupedeck Console LD-1 voor fotobewerking in Adobe Lightroom is een mooi hulpmiddel om de bewerkingtijd van je foto’s te bekorte. Moet wel nog even wennen aan het niet meer gebruiken van de sneltoetsen.

Ruben

op 24-10-2017

zeer fijn apparaat.

Voor een trouwfotograaf is de Loupedeck zeer handig om snel en prettig de bewerkingen in Lightroom uit te kunnen voeren. De draaiknoppen werken een stuk fijner dan een muis. Het resultaat is een minder pijnlijke hand/arm na een paar uur werken.

Marcel

op 19-09-2017

Een tijd zitten twijfelen of ik LoupeDeck zou aankopen... had immers al een redelijk uitgebreide configuratie van Palette Gear op mijn bureau liggen. Een vergelijkbaar product.

Nou ... die stond de dag na ontvangst te koop op Marktplaats. Waarom hoor ik u denken, laat ik proberen om dit concreet te verwoorden:
1) Het feit dat het één device is , vergelijkbaar met een toetsenbord en daardoor dus ook makkelijk en snel op te pakken / op te ruimen is. Bv wanneer je gebruik maakt van je Macbook / laptop aan de keukentafel, of via je Imac / PC op je bureau. Het modulaire (magnetisch connecten van losse onderdelen) van de Palette is fijn, maar hij valt telkens uit elkaar als je hem van de ene naar de andere werkplek gaat dragen. LoupeDeck gaat in 1 keer mee. Voor mij een belangrijke omdat ik op meerdere plaatsen in en buitenhuis werk.
2) De driver van Loupedeck vs de driver van Palette. Wat een genot... Snel, geen freezes meer op mijn PC / Macbook , hij doet het gewoon. Oke... de driver van Palette ondersteund veel meer instelmogelijkheden, maar op termijn zal dit ook bij LoupeDeck wel komen.
3) De knoppen: De draaiknopjes hebben net genoeg weerstand om je een soort van feedback te geven dat je aan het draaien bent, hoewel je nog niet altijd direct ziet wat je doet, weet je dat er iets gebeurd.... Bij Palette (mede door de lack in visual feedback) had ik soms het gevoel dat er niets gebeurde. Persoonlijk vind ik die feedback door de weerstand op de knoppen erg prettig.
4) Nog een keer de knoppen: Wederom in vergelijk to de Palette: Veel meer knoppen standaard op het device wat de mogelijkheid biedt om meer functionaliteit direct ter beschikking te hebben. Met de name de grote joggle vind ik fantastisch.
5) Leuk dat er wat extra Lightroom voorinstellingen worden meegeleverd.

Daar ik het device enkel voor Lightroom heb gekocht ben ik er super enthousiast over. Kan me voorstellen dat degene die regelmatig een uitstapje maken naar Premiere of PhotoShop wellicht meer gebaat zijn bij de Palette ten tijden van het schrijven van dit bericht. Simpelweg omdat de software van Palette die inmiddels goed en uitgebreid ondersteund. Maar heb je net als ik grote hoeveelheden foto's te bewerken (selecteren) in Lightroom dan is LoupeDeck absoluut jouw beste vriend!

Eerlijk is eerlijk, Palette voelt wel een stuk meer solide aan qua bouwkwaliteit en de huidige mogelijkheden van de driver software zijn vele malen uitgebreider. LoupeDeck voelt wat 'goedkoper' plasticer aan, maar ja.... hij is wel goed in wat hij moet doen en daar gaat het mij om.

Hans

op 01-09-2017

Handig als je honderd(en) foto's per week bewerkt. Geen vervanging voor toetsenbord en muis/WacomPentablet, wel een nuttige aanvulling waardoor je sneller en comfortabeler foto's bewerkt.
Nadelen: gevoeligheid van draaiknoppen is niet instelbaar en is te laag voor mij (veel omwentelingen nodig voor schuifverplaatsing). Vaak gebruikte alt-knop is niet te programmeren (bv. onder de c1 of c1 knop). Hopenlijk komen deze aanpassingen in een software-update, ik heb deze vragen al bij Loupedeck neergelegd.

Harry

op 01-08-2017

Sinds zaterdag heb ik hem in huis.. Mooi/netjes verpakt.. De functionaliteit is helemaal super. Je kunt mooie fijne aanpassingen maken, wat met de muis lang niet zo zuiver lukt. Er is plaats voor 16 presets die je onder 8 toetsen kunt programmeren. Dan zijn er nog 2 schakelaars waar je totaal 4 functies onder kunt programmeren, en 1 draairegelaar waar ook weer 2 functies onder kunnen worden geprogrammeerd.. Ik ben er nu al zeer tevreden mee en Loupedeck is nog bezig de functionaliteit uit te breiden, waar dan software-updates voor komen..

Echt een aanrader voor iedereen die(veel) met Lightroom werkt.

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring

Specificaties van de Loupedeck Console LD-1 voor fotobewerking in Adobe Lightroom

Merk Loupedeck
Compatibel metAdobe® Lightroom® 6 of later
Geschikt voorWindows 10, Windows 8.1, Windows 7 of Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10
SoftwareTe downloaden op de site van Loupedeck
USB USB 2.0 A
Afmetingen40 x 15 x 4 cm
Gewicht600gram
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven