Blackmagic Pocket Cinema Camera (Body)

Artikelcode: BLACKBM240
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Blackmagic Pocket Cinema Camera (Body)

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

De Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K bevat alles wat een professionele videograaf nodig heeft. Door zijn compact formaat is deze 4K cinema cam...

Naar de Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K »

Productinformatie

S werelds meest compacte Super16 digitale film camera heeft een elegante magnesiumlegering body, 13 stops van dynamisch bereik, Super 16 sensor, hoge kwaliteit Apple ProRes 422 (HQ) en lossless gecomprimeerde CinemaDNG RAW opname, evenals verwisselbare optiek met een actieve Micro Four Thirds-lensvatting, allemaal verpakt in een ongelooflijk kleine formaat. De Pocket Cinema Camera beschikt over een actieve MFT (Micro Four Thirds) lens mount en een hoge resolutie 3,5 ' LCD- scherm. Aansluiten op de Blackmagic Pocket Cinema Camera is eenvoudig, omdat het gebruik maakt standaard algemeen beschikbare kabels en connectoren. Met de micro-HDMI-uitgang kunt u verbinding maken elektronische zoekers, monitoren, externe schijf recorders en meer. Stereo audio-ingangen/uitgangen gebruiken 3,5 mm stereo-aansluitingen voor microfoons en hoofdtelefoons.

De Blackmagic Pocket Cinema Camera's beeldsensor vangt 13 stops van groot dynamisch bereik, zo behoudt u veel meer details en krijgen beelden die film emuleren. De Blackmagic Pocket Cinema Camera is voorzien van een ingebouwde SD kaart recorder. Met de ongelooflijk snelle lees / schrijf mogelijkheden van SDXC-en SDHC-kaarten kunt u opnemen van digitale film kwaliteit beelden op een geheugenkaart die is kleiner dan een postzegel! De camera maakt 12-bit lossless gecomprimeerde CinemaDNG en 10-bit ProRes 422 (HQ) bestanden die zijn ver buiten uitzending normen! Bij het gebruik van ProRes u kunt opnemen voor meer dan 50 minuten op een 64 GB SD-kaart met 24 frames per seconde en ruilen kaarten duurt slechts enkele seconden!

De Blackmagic Pocket Cinema Camera is voorzien van een verwijderbare en oplaadbare lithium-ion batterij, die voorziet in maximaal een uur onafgebroken opnametijd. De Nikon EL-EN20 batterij type is algemeen beschikbaar, dus je kunt meerdere batterijen kopen als je nodig hebt om te schieten voor langere periodes. De batterij tijd is ongeveer 1 uur en 15 minuten met de camera uit. Met een brede 12-20V vermogen bereik van de camera gemakkelijk kan worden gevoed en opgeladen van grotere professionele camera batterijen en andere energiebronnen.

De Blackmagic pocket Cinema Camera wordt exclusief objectief geleverd.

Accessoires voor de Blackmagic Pocket Cinema Camera (Body)

Reviews van de Blackmagic Pocket Cinema Camera (Body)

Wat vinden anderen van dit product?

ruben

op 27-03-2015

Ik heb de camera besteld op de dag van de aankondiging in april 2013, en heb deze eind dat jaar in ontvangst mogen nemen. Nu bijna 2 jaar later nog geen dag spijt gehad van die keuze.

De kwaliteit die uit deze kleine unit komt is zo geweldig goed. Dit is ook gelijk een nadeel, want de lat wordt hierdoor heel hoog gelegd. Bijvoorbeeld een DSLR moet het echt afleggen tegen de beelden die hieruit komen. Een ander nadeel is dat je ook in korte tijd een professional moet worden in data-management.

Het is ook zo dat je altijd met het materiaal aan de slag moet wat je van de SD kaart afhaalt. Het vereist altijd nabewerking, kleurcorrectie of een LUT. Maar dat weet je voordat je aan deze camera begint. Dat wil je, en dat is nou net wat deze camera zo krachtig maakt.

Maar alle nadelen opgeteld vallen in het niet met de kwaliteit van de opnames.

mail

op 29-12-2014

Voor het geld en zijn grootte een fantastische camera. De beeld kwaliteit is erg goed. Uiteraard is het schieten in RAW erg prettig met name voor nabewerken. Wat direct ook het nadeel is want zonder dat je de beelden grade is het eigenlijk onbruikbaar. Hoewel basis graden vrij eenvoudig is het wel vervelend dat je elke shot door het hele proces moet. Een ander nadeel is dat softwarematige activering van image stabilization is niet ondersteund en beperkt daarom het scala van lenzen met stabilisatie enorm (met fysieke knop). Al met al ben ik zeer onder de indruk van deze camera.

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling*
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review*
Jouw e-mailadres*
Jouw ervaring*

Velden met een * zijn verplicht.

Specificaties van de Blackmagic Pocket Cinema Camera (Body)

Merk Blackmagic
Effective Sensor Size12.48mm x 7.02m
Effective Resolution1920 x 1080
Shooting ResolutionsLossless CinemaDNG RAW and Apple ProRes 422 (HQ) at 1920 x 1080
Frame Rates23.98p, 24p, 25p, 29.97p, 30p
Dynamic Range13 stops
FocusFocus button turns on peaking.
Iris ControlIris button automatically adjusts the lens iris settings so no pixel is clipped in film mode. Scene average auto exposure in video mode.
Lens MountActive MFT ( Micro Four Thirds )
Screen Dimensions3.5" and 800 x 480 resolution.
Screen TypeIntegrated LCD.
Metadata SupportAutomatic camera data and user data such as shot number, filenames and keywords.
Controls4 way directional controller for navigating menus and entering metadata. Push buttons for recording and transport control.
MicrophoneIntegrated stereo microphone.
SpeakerIntegrated mono speaker.
Mounting Options1 x 1/4"-20 UNC thread mounting point on top of camera. 1 x 1/4"-20 UNC thread tripod mount.
Storage TypeRemovable SDXC, SDHC cards.
Storage FormatSD card can be formatted in either exFAT or HFS+
Storage Rates220 Mbps using Apple ProRes 422 (HQ
Compressed Recording FormatsApple ProRes 422 (HQ) in QuickTime MOV, lossless CinemaDNG RAW. Recording in 1920 x 1080 with choice of Film or Video Dynamic Range.
HDMI Video Output1 x Micro HDMI Type D output.
Analog Audio Input1 x 3.5mm stereo audio.
Analog Audio Output1 x 3.5mm stereo jack headphone output.
HDMI Audio Output2 channels 48 kHz and 24 bit.
Remote Control1 x 2.5mm LANC for Rec Start/Stop, Iris Control and Focus.
Computer InterfaceUSB 2.0 mini B port for software updates and configuration.
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven