Fujifilm Finepix X100T Zilver

Artikelcode: FUJIX100TZIL
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Fujifilm Finepix X100T Zilver

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Fujifilm Finepix X100F Compactcamera Zilver / Zwart

Fujifilm Finepix X100F Compactcamera Zilver / Zwart

De Fujifilm Finepix X100F is een stijlvolle en slanke digitale compactcamera met retro uiterlijk ideaal voor straat-, reportage en portretfotografie! ...

Naar de Fujifilm Finepix X100F Compactcamera Zilver / Zwart »

Gerelateerde producten

Productinformatie

Fujifilm voegt de Fujifilm Finepix X100T toe aan de X-series camera's. Ook heeft de X100T een succesvolle retro-uiterlijk en net als de X100S beschikt de high-end compact-camera over een 16-megapixel X-Trans II-sensor.De sensor beschikt over fasedetectiepixels voor snelle autofocus. Ten opzichte van de X100S is er gezichtsdetectie bij gekomen, waardoor je eenvoudig scherp kunt stellen op een gezicht.

De belangrijkste vernieuwingen van de X100T zijn te vinden in de zoeker. Net als zijn voorgangers gaat het om een hybride zoeker die zowel elektronisch als optisch beeld kan weergeven.De 'bright lines' in de optische zoeker geven nu 92 procent van het beeld weer, de helderheid van het elektronische gedeelte kan automatisch worden aangepast aan de hand van het omgevingslicht. Ook is de verversingssnelheid van de elektronische zoeker verbeterd, deze is nu gelijk aan de Fujifilm X-T1.

De hybride zoeker kunt u op drie manieren gebruiken. Je wisselt tussen de standen met het hendeltje aan de voorzijde van de camera. In de EVF-stand (electronic viewfinder) klapt het scherm volledig voor de optische zoeker en krijg je in 2,3 miljoen beeldpunten precies te zien hoe de opname gaat worden. In de OVF-stand (optical viewfinder) krijg je een optisch beeld voorgeschoteld, waar digitaal de camerainstellingen in worden geprojecteerd. In de nieuwe ERF-stand (electronic rangefinder) wordt er een klein stukje van de optische zoeker afgeschermd, zodat hier digitaal beeld kan worden weergegeven. Dit display toont een uitvergrote weergave van het gebied waar het focuspunt zich bevindt, zodat je nauwkeurig met de hand kunt scherpstellen.

De grafische weergave van digitale informatie in de optische zoeker opgeschoond en draait deze mee bij het draaien van de camera. Gebruik je de optische zoeker, dan wordt de parralax-correctie 'real time' berekend bij het scherpstellen. De elektronische zoeker heeft een nieuwe 'natural' modus met groot dynamisch bereik. Kies je voor de 'Shooting Effect Reflection'-modus, dan zie je instellingen zoals witbalans, tone curve en kleurweergave in de zoeker zoals je ze hebt ingesteld.

Zo is ook de grafische weergave van digitale informatie in de optische zoeker opgeschoond en draait deze mee bij het draaien van de camera. Gebruik je de optische zoeker, dan wordt de parralax-correctie 'real time' berekend bij het scherpstellen. De elektronische zoeker heeft een nieuwe 'natural' modus met groot dynamisch bereik. Kies je voor de 'Shooting Effect Reflection'-modus, dan zie je instellingen zoals witbalans, tone curve en kleurweergave in de zoeker zoals je ze hebt ingesteld.

De knoppen aan de achterkant van de behuizing zijn aangepast en meer in lijn getrokken met de Fujifilm X-T1. Aan de rechterkant vind je een nieuwe vierpuntsdruktoets als vervanger van het controlewieltje op de X100S. In totaal heeft de X100T zeven programmeerbare Fn-toetsen. Ook kun je zelf kiezen welke functies in het Quick-menu getoond worden.

Met de X100T denkt Fujifilm ook aan de fanatieke filmmakers, want de specificaties en mogelijkheden zijn een stuk uitgebreider. Filmen kan in 1080p-resolutie met maximaal 60 beelden per seconde, je hebt ook keuze voor 30, 25 of 24 bps. De bitrate bedraagt 36Mbps. Bovendien geeft Fujifilm je handmatige controle en kun je met behulp van focus peaking handmatig scherpstellen tijdens het filmen. Ook nieuw is de 2,5mm-microfooningang. De X100T is op zijn beurt compatibel met de accessoires voor de eerdere camera's, zoals de WCL-100 en TCL-100 conversielenzen.

Kenmerken:
- Fujinon 23mm f/2.0 lens met vaste brandpuntsafstand
- Geavanceerde hybride optische en elektronische zoeker
- 3" LCD display met 10400000 pixels
- Elektronische sluiter 1/32000s
- Ingebouwd ND-filter
- Op afstand bedienbaar via uw smartphone
- Film simulatie "Classic Chrome"
- 6 beelden per seconde

In de verpakking

- NP-95 li-ion accu
- BC-65N lader
- Schouderriem
- USB-kabel
- Beschermend kapje
- Lensdop
- Draagriem bevestigings clip
- Clip bevestigingsgereedschap
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Fujifilm Nederland

Fujifilm logo

Over Fujifilm

In 1934 is Fujifilm begonnen als een pionierend bedrijf in de wereld van fotografie. Inmiddels is Fujifilm een toonaangevende innovator in de gezondheidszorg, grafische sector en andere high-tech gebieden. Met de nieuwe X-serie compact-, systeem- en middenformaatcamera’s weet Fujifilm een gevoelige snaar te raken met een fusie van retro, stijl en krachtige technologie.

Bekijk alle producten van Fujifilm

Accessoires voor de Fujifilm Finepix X100T Zilver

Reviews van de Fujifilm Finepix X100T Zilver

Wat vinden anderen van dit product?

CameraTools.nl 9.6 5178

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling*
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review*
Jouw e-mailadres*
Jouw ervaring*

Velden met een * zijn verplicht.

Specificaties van de Fujifilm Finepix X100T Zilver

Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven