Leica X2 Black

Artikelcode: LEI4818450
|
OP = OP
NOOIT MEER LEVERBAAR
Leica X2 Black

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Productinformatie

De compacte Leica X2 maakt van elk moment echt iets bijzonders - en legt ze vast in een fantastische beeldkwaliteit.

Dit wordt gegarandeerd door de nieuwe beeldsensor en de echt klassieke brandpuntsafstand van haar high-performance Leica lens. De Leica X2 heeft een brandpuntsafstand van 35 mm - de klassieke lens voor fotojournalistiek. Voor foto's of zorgvuldig geregelde composities, de intuïtieve bediening maakt het gemakkelijker dan ooit om waarheidsgetrouwe Leica foto's te maken. De Leica X2 is de ideale camera voor iedereen met een passie voor fotografie in haar puurste vorm.

Uitstekende beeldkwaliteit
De ware grootsheid van de Leica X2 ligt in zijn uitstekende beeldkwaliteit. Voor het compacte formaat, is de camera voorzien van een indrukwekkend grote, professionele APS-C CMOS-beeldsensor met een hoge resolutie van meer dan 16 megapixels. In combinatie met zijn hoogwaardige Leica Elmarit 24 mm f/2.8 ASPH. lens, garandeert dit opnames met extreem lage beeldruis, een hoog dynamisch bereik en accurate kleurnuances. Het resultaat: beelden van een superieure helderheid - tot zelfs in de kleinste details.

Snelle autofocus
De autofocus van Leica X2 zorgt voor snel en uiterst nauwkeurig en vrijwel geluidloos scherpstellen. Ideaal voor situaties waarin spontane reacties essentieel zijn. Hij past zich flexibel aan de situatie aan, bijvoorbeeld met de keuze van het aantal AF-segmenten en gezichtsherkenning. Dit stelt u in staat om u volledig te concentreren op uw onderwerp.

Kenmerken:
- Type camera: Compacte camera met vaste lens
- Effectief aantal pixels: 16.2 miljoen
- Sensor type en afmeting: CMOS, 23,6 x 15,8 mm (APS-C)
- ISO waarden: 100-12500
- Focus system: Autofocus
- Flitser: via Leica Hot-shoe
- Opslag: SD/SDHC kaart (niet meegeleverd)
- USB: USB 2.0 (480Mbit/sec)
- Batterij: Lithium-Ion oplaadbaar

Accessoires voor de Leica X2 Black

Reviews van de Leica X2 Black

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven