Nikon D850 Body

Artikelcode: NID850
|
|
NIEUW
Nikon D850 Body

Prijs onbekend

Verlengde garantie

Ontvang gratis 5 jaar garantie bij deze camera!
Actievoorwaarden »

We weten nog weinig over de D850, maar als opvolger van de Nikon D810 moet deze camera wel indrukwekkend worden! Zodra de prijs en specificaties beschikbaar zijn werken we deze pagina direct bij, maar de camera is nu al te pre-orderen! Voeg de Nikon D850 toe aan jouw winkelwagentje en voltooi de bestelling door te kiezen voor afhalen en contant betalen. Wij bellen je zodra de camera binnen is waarna je kunt kiezen hoe je af wil rekenen (bijvoorbeeld met iDeal) en of je de Nikon D850 komt ophalen of thuis wil laten bezorgen!

CameraTools Tip
Remco
CameraTools specialist

In het kort

  • Voorzien van nieuwe technologieën, verbeterde prestaties en kenmerken
  • Krachtige Full-Frame camera
  • 8K time-lapse

Productinformatie

De Nikon D850 Body is een krachtige digitale full-frame spiegelreflexcamera die over een aantal diverse nieuwe technologieën zal beschikken die Nikon binnenkort tijdens de release bekend zal maken. Wat betreft de specificaties en definitieve prijs moeten we dus nog even geduld hebben! De opvolger van de bijzonder populaire Nikon D810 bevat in ieder geval een 8K time-lapsefunctie, maar welke nieuwe ontwikkelingen er nog meer centraal zullen staan bij de Nikon D850 is nog niet bekend.

Kun je niet wachten op deze nieuwe topper van Nikon? Dan kun je deze camera alvast pre-orderen! Zo ben je er zeker van dat jij als één van de eerste straks de nieuwe Nikon D850 in huis hebt.

Nikon logo

Over Nikon

Bekijk alle producten van Nikon
Nikon ontwikkelt al tientallen jaren toonaangevende beeldtechnologie voor veeleisende beeldmakers in de vorm van betrouwbare en krachtige camera’s en objectieven. Nikon streeft ernaar jou te inspireren en de materialen in handen te geven waarmee jij jouw dromen over beelden werkelijkheid kunt maken.

Bezoek de website van Nikon

Accessoires voor de Nikon D850 Body

Reviews van de Nikon D850 Body

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven