DJI Mavic Pro Fly More combo Lite

Artikelcode: DJI4927
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
DJI Mavic Pro Fly More combo Lite

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Als je gaat filmen met de DJI Mavic Pro dan is het raadzaam om de Gimbal Cover te verwijderen in verband met lichtval en weerkaatsing van licht op de cover. Wij hebben van het merk Polar Pro een filter 3-pack met speciale filters voor jouw DJI. Zo is je lens goed beschermd en kun je de meest prachtige opnames maken!

CameraTools Tip
Bobby
CameraTools specialist

In het kort

  • Compact, licht van gewicht
  • Vluchttijd van 27 minuten
  • 4K-camera, 12 megapixel camera
  • Topsnelheid van 65 km/u

Productinformatie

De DJI Mavic Pro 4K drone is compact, licht van gewicht en beschikt over vrijwel alles wat je nodig hebt om spectaculaire beelden te creëren. De opvouwbare Mavic kan je gemakkelijk mee nemen in je bijvoorbeeld je rugtas.

De Mavic heeft een maximale vluchttijd van 27 minuten, de maximale afstand is 13 kilometer en de topsnelheid is 65 km/u. De drone is tot 7 km afstand te bedienen met een nieuwe compacte afstandsbediening met uitklapbare antennes. Door een smartphone in de controller te klikken kun je live videobeelden vanaf de drone kijken tijdens het sturen. De drone kan ook live beelden streamen en is makkelijk op te vouwen. Daarnaast is er een speciale videobril (optioneel) die je met de drone kan koppelen.

De DJI Mavic Pro Drone beschikt over een 4K-camera die 12 megapixel foto's kan maken en 90 graden is te draaien. De drone kan mensen en objecten automatisch volgen, net als de eerdere DJI Phantom 4. Met een nieuwe modus kan de drone met behulp van sensoren, waaronder ultrasoon geluid, zijn route blijven volgen, van 30 centimeter tot 10 meter boven de grond. In een andere modus is de drone met gebaren te bedienen. De Mavic Pro kan met behulp van gps en Glonass ook precies op dezelfde plek landen als waar hij opsteeg.

In de verpakking

- DJI Mavic Pro
- Afstandsbediening
- Lader
- Handleiding
- Gimbal cover
- RC Cable (lightning connector)
- RC Cable (standard Micro USB connector)
- RC Cable Slider
- RC Cable (USB-C)
- Micro USB kabel
- Micro SD (16 GB)
- 8x propellers (waarvan 4 reserve)
- Car Charger
- Battery to Power Bank Adapter
- Shoulder Bag
- Battery Charging Hub
- 2x Intelligent Flight Battery
- Twee jaar garantie

Accessoires voor de DJI Mavic Pro Fly More combo Lite

Reviews van de DJI Mavic Pro Fly More combo Lite

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven