DJI Inspire 1 V2.0 drone

Artikelcode: DJI3344
|
|
DJI Inspire 1 V2.0 drone
DJI Inspire 1 V2.0 drone
DJI Inspire 1 V2.0 drone
DJI Inspire 1 V2.0 drone
DJI Inspire 1 V2.0 drone

€ 1.899,-

€ 1.569,42 excl. btw

Tijdelijk uitverkocht
Verwachte levertijd van 3-5 werkdagen indien op voorraad bij de leverancier

 • Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland!
 • Met 2 jaar garantie
 • 30 dagen recht van retour
 • Onze klanten waarderen ons met een 9.5!

Voordeelbundels

5% bundelkorting

op accessoires in deze set

€ 2.086,90

€ 2.077,51

10% bundelkorting

op accessoires in deze set

€ 2.156,85

€ 2.131,07

In het kort

 • Met vernieuwde motoren en propellers
 • Maak 4K video's en 12.4 megapixel foto's
 • Stabiele beelden dankzij het 3-wegs gimbalhoofd
 • Live meekijken tot een afstand van wel 2 bijna kilometer
 • Voorzien van een 360° vrije beeldhoek in de lucht
 • Maximale vliegsnelheid van 22m per seconde
 • Compatibel met de DJI Lightbridge app

Productinformatie

De DJI Inspire 1 V2.0 heeft een 3 assige Gimball waar je 4K Video's mee kunt maken en 12.4 megapixel foto's vanuit de lucht!
Het meest opvallende is wel dat deze telg van DJI geen vast landingsgestel heeft, maar dat de voet van de armen fungeren als steun. De armen gaan automatisch naar beneden op het moment dat u de landing inzet. In de lucht gaan de carbonfiber armen omhoog zodat u een vrije beeldhoek van 360° heeft voor het maken van opnames. Bij de Inspire 1 V2.0 is de quadcopter voorzien van vernieuwde motoren voor een nog betere controle. Tevens wordt er, door de nieuwe motoren, ook gebruik gemaakt van een nieuw type propeller. Deze propellers hebben een verbeterd vergrendelingsmechanisme wat slijtage verminderd waardoor deze ook langer meegaan.

Slim ontwerp met een dynamisch frame:
De Inspire 1 V2.0 heeft een dynamisch frame en wordt compleet geïnstalleerd geleverd. De quadcopter is voorzien van een GPS-systeem waardoor de Inspire 1 moeiteloos zijn positie weet vast te houden én zelfstandig automatisch naar u kan terugkeren op het moment dat het signaal wordt verstoord. Ook maakt het GPS-systeem het mogelijk om semi-automatische modi te gebruiken middels de beschikbare DJI Lightbridge app. Het gimbalhoofd houdt de geïntegreerde camera stabiel en beweegt dezelfde kant op als waar u naartoe vliegt of naartoe draait. Via de bijbehorende zender kunt u het gimbalhoofd handmatig laten draaien en kantelen. Het is eenvoudig om de camera en het gimbalhoofd af te nemen voor vervoer of een eventuele upgrade. De zender opereert op 2.4Ghz en is voorzien van vooringestelde knoppen voor foto of video, een draaiwiel voor het gimbalhoofd en nog veel meer.

Geïntegreerde 4K camera:
De Inspire 1 van DJI heeft een geïntegreerde en lichtsterke 4K camera waarmee u op 24p en 30p kunt opnamen. In HD kwaliteit kunt u op nemen tussen de 24p en de 60p. De camera heeft een 1.2/3" CMOS sensor met een beeldhoek van 94°. Deze weidse beeldhoek is vergelijkbaar met een brandpuntsafstand van 20mm op een fullframe DSLR. Het is mogelijk om het beeld realtime in HD formaat weer te geven op een mobiel apparaat zodat u vanaf de grond kunt meekijken hoe het er van bovenaf uit ziet. U kunt live meekijken tot een afstand van wel bijna 2 kilometer! Maar u kunt niet alleen live meekijken via de app..., wat dacht u van het inschakelen van automatisch opstijgen of landen?

Binnen vliegen:
De speciale Optical Flow technologie van DJI maakt het mogelijk om binnenshuis te vliegen met de Inspire 1 V2.0 quadcopter. Deze technologie werkt met geluidsgolven en is vergelijkbaar met hoe de GPS-technologie buiten werkt. De modus om binnen te vliegen laat de quadcopter eenvoudig zijn locatie vasthouden en laat de Inspire 1 automatisch stoppen zodra u de knoppen op de zender los laat. Zelfs zonder dat de GPS is ingeschakeld kan de quadcopter zelfstandig naar u terugkeren.

Vliegen met een drone? Denk aan de regels.
Hoe gaaf het ook is om met een drone te vliegen, het is wel belangrijk dat je je altijd aan de regels en wetten houdt. Zo is het bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld, of boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegens, havens en mensenmassa’s te vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Op de website van de fabrikant kun je vaak ook nog handige tips over het vliegen met een drone vinden.

Veel drones zijn te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de benodigde app en je smartdevice is afhankelijk van de versie van het besturingssysteem waar je apparaat op draait en is soms zelfs apparaatspecifiek. Wil je zeker weten dat jouw smartdevice ondersteund wordt, controleer dit dan op de website van de fabrikant.

Let op:
De maximale vlieghoogte is 4500m boven zeeniveau.

In de verpakking

- Accu
- Zender
- Oplader
- Afkomstig van DJI
- Twee jaar garantie

Accessoires voor de DJI Inspire 1 V2.0 drone

Reviews van de DJI Inspire 1 V2.0 drone

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring

Specificaties van de DJI Inspire 1 V2.0 drone

Merk DJI
Afmetingen43.8 x 45.1 x 30.1cm
Gewicht2935gram
Vliegen op 1 accu18 minuten
Frequentie controller5.728~5.850 GHz, 2.400~2.483 GH
Camera sensor1/2.3"
TechnologieCMOS
Fotoresolutie12.4 megapixel
Bestandsformaat foto'sJPG/RAW
4K VideoJa
CompressiemethodeMPEG-4 AVC/H.264
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven