Olympus OM-D E-M1 Zwart + M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO Zwart

Artikelcode: OLEM11240ZW
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Olympus OM-D E-M1 Zwart + M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO Zwart

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Olympus OM-D E-M1 Mark II systeemcamera + M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO Zwart

Olympus OM-D E-M1 Mark II systeemcamera + M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO Zwart

De Olympus OM-D E-M1 Mark II is het nieuwe vlaggenschip en opvolger van de populaire E-M1. De Mark II beschikt over een flinke upgrade, waardoor deze ...

Naar de Olympus OM-D E-M1 Mark II systeemcamera + M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO Zwart »

Reviews van de Olympus OM-D E-M1 Zwart + M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO Zwart

Wat vinden anderen van dit product?

leonbeek

op 03-01-2015

Toen de Canon 5D Mark II met lenzen na een ongeluk te zwaar werd om nog mee te zeulen, ben ik gaan uitkijken naar een lichtere vervanger, maar die kwalitatief in de buurt zou kunnen komen van die prachtige uitrusting. Cameratools bleek de oplossing in huis te hebben met de Olympus OM-D E-M1 in combinatie met de schitterende 12-40 mm lens 1:2.8 pro, een schitterende combinatie. De camera heeft enorm veel mogelijkheden en het is wel even studeren voordat je alles onder de knie krijgt. Elke dag vind ik nog nieuwe mogelijkheden, die je creativiteit enorm vergroten. Een geweldige camera en een misschien nog mooiere lens. Dat in combinatie met een goeie service van Cameratools maakt dat ik zeer tevreden ben met mijn keuze.

graaf-foto

op 02-01-2015

Dit is de camera die de E-M5 had moeten zijn. Bijzonder mooie body met meer mogelijkheden om de knoppen en instellingen aan te passen dan 99% ooit zal gebruiken. Ligt erg fijn in de hand, is intuitief te bedienen, onberispelijk gebouwd, heel fijne zoeker, maar ondanks alle lof altijd nog wel iets te wensen over: cursortoetsen op achterpaneel iets te mooi weggewerkt waardoor ik regelmatig wat moeite heb om ze op gevoel te vinden en de sluiter kan bij lagere sluitersnelheden toch wat trilling geven. Hiervoor is een instelling, maar die is wat lastiger te vinden... Manual mag herschreven worden hiervoor. Ook de 'user presets' is machtige functionaliteit, wanneer je weet hoe je ze moet gebruiken.

De lens is een klasse apart. Enige minpuntje is dat bij het wisselen van de lens het makkelijk is om hem op MF te zetten door de ring per ongeluk te verschuiven. Dit heb ik volledig opgelost door de zonnekap er standaard omgekeerd op te laten zitten. Verder alleen maar superlatieven. Ligt ook heel mooi in de hand met deze body. Super!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling*
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review*
Jouw e-mailadres*
Jouw ervaring*

Velden met een * zijn verplicht.

Specificaties van de Olympus OM-D E-M1 Zwart + M.Zuiko 12-40mm f/2.8 PRO Zwart

Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven