Extra service

We gaan graag een stapje verder om je ervaring met CameraTools nog een beetje beter te maken. Hier vind je de extra diensten waar we je graag op attenderen.

Cadeaubonnen

Je kent iemand die gek is van foto- of videografie, maar je hebt zelf geen flauw benul van Megapixels, diafragma’s en bitrates? Dan geef je toch gewoon een CameraTools cadeaubon! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar van 10 tot 250 euro, en worden gratis naar je verzonden. Ze zijn te gebruiken voor bestellingen in onze webwinkel en in de showroom. Je kunt ze aanschaffen in onze winkel, maar ook in onze webwinkel. Bekijk daarvoor deze pagina.

Cadeaubonnen zijn tot een jaar na de uitgiftedatum geldig.

Sensor cleaning

Wanneer je vlekjes of veegjes op je foto’s aan treft, kan dat gebeurd zijn door stof of klein vuil op de sensor van je camera. Wij kunnen de sensor van uw camera op doordeweekse dagen, tijdens onze openingstijden, vakkundig voor u reinigen. Klaar terwijl u wacht - neem gerust een kopje koffie of thee, en wij gaan voor u aan de slag. Zorg er wel even voor dat de accu van de camera volledig opgeladen is.

Op zaterdagen is het niet mogelijk om gebruik te maken van sensor cleaning. Onze sensor cleaning service wordt gedaan met vaste hand en zo veilig mogelijk. Het laten reinigen van de sensor is echter altijd op eigen risico.

Kun je niet langskomen?
Het is ook mogelijk om de camera naar ons op te sturen voor reiniging. Dat gaat als volgt:

 1. Kies het formaat sensor dat gereinigd moet worden. Raadpleeg hiervoor de technische specificaties van je camera. Klik hier voor Full-frame sensoren, en hier voor APS-C sensoren.
 2. Plaats het artikel in het winkelmandje en ga verder in het besteltraject.
 3. Na afronden en betaling van de order ontvang je een ordernummer. Je kunt je camera t.a.v. Technische Dienst onder vermelding van het ordernummer naar onze showroom sturen. De verzendkosten die je hierbij maakt zijn voor eigen rekening. De betaalde verzendkosten tijdens de bestelling zijn voor het door ons terug sturen van de camera.

Zorg ervoor dat de camera goed en stevig verpakt is. Ook raden wij aan om de zending verzekerd te sturen. Zorg er daarnaast ook voor dat de camera is voorzien van een volledig opgeladen accu - het is anders niet mogelijk de reiniging uit te voeren.

Kosten van een sensor cleaning:
Sensor-formaat 1.0 FX Full-frame: € 29,95
Sensor-formaat 1.5/1.6 APS-C: € 19,95

Je mooiste foto’s op Xpozer

Altijd al een prachtige, haarscherpe print op groot formaat aan de muur willen hangen? Niet helemaal tevreden over de kwaliteit van een foto op canvas? Dan moet je echt even kijken naar een Xpozer. Haarscherp, gemakkelijk op te hangen, en helemaal niet duur! Voor meer informatie over wat Xpozer is en hoe je er een kunt bestellen, klik je hier .

Sony PrimeSupport

Sony PrimeSupport is een stukje extra service die je krijgt na aanschaf van een nieuw Sony product uit het professionele assortiment. Om aanspraak te kunnen maken op PrimeSupport moet je je product direct na aankoop registreren bij Sony. Doe dit snel, want je kunt er niet achteraf nog aanspraak op maken.

Zo werkt registratie
Stuur een e-mail naar primesupport@eu.sony.com , en vermeld daarbij onderstaande gegevens:

 • Naam en modelnummer van de te registreren producten.
 • Bijbehorende serienummers.
 • Een kopie van de aankoopfactuur.
 • Je contactgegevens; NAW, e-mailadres, telefoonnummer.

Verdere vragen over Sony PrimeSupport? Neem dan direct contact op met de Sony klantenservice: bel 0800 - 022 4776.

Panasonic Pro AV-garantie

Alle professionele audio- en videoproducten van Panasonic worden geleverd met een Panasonic 'Premium Service'-garantie. Dit bevat onder andere de volgende voordelen:

 • Een garantie van 1 jaar op onderdelen, werk en logistiek voor defecten aan het product. Na registratie geniet je van een gratis upgrade naar een garantie van 2, 3 of 5 jaar afhankelijk van het product.
 • Een snelle gemiddelde reparatietijd binnen 5 dagen in het Europees reparatiecenter in Cardiff, Verenigd Koninkrijk
 • Beschikking over een leenapparaat bij een langere reparatietijd
 • Technische support

Dit is CameraTools

Bij ons kun je rekenen op

 • Foto & video experts
 • Deskundig advies
 • Gratis verzending*
 • Snel thuisbezorgd
 • Stevig verpakt

Wat wil je nog meer?

Onze showroom

Dé plek voor de liefhebber van fotografie en video

Openingstijden

Route

Contact