MagMod logo

MagMod maakt fotograferen gemakkelijker

Met de magnetische lichtvormers van MagMod maak je het fotograferen met flitslicht nog eenvoudiger. Ontdek de veelzijdigheid en het gemak dat MagMod jou kan bieden!

MagMod Modifiers

Een kind kan de was doen

De lichtvormers van MagMod zijn zo ongelooflijk eenvoudig in gebruik dat iedereen ze snel in kan zetten; het maakt niet uit op welk niveau je fotografeert.

Als je bezig bent met fotograferen en experimenteren, heb je geen tijd om in de weer te zijn met klittenband, elastieken of plakstrips. Met de magnetische kracht van MagMod plaats en verwissel je lichtvormers in minder dan een seconde, zonder er bij na te hoeven denken.

Het MagMod systeem is zo eenvoudig in gebruik dat je al je tijd kunt besteden aan het uiten van je creativiteit!

MagMod Modifiers

Magnetisch en razendsnel

Je hoeft niet meer in de weer met klittenband en niet meer op zoek naar die lichtvormers specifiek voor jouw model flitser. Het MagMod systeem past op vrijwel iedere flitser, en zodra je de MagGrip op je flitser hebt geplaatst kun je razendsnel wisselen tussen en combineren met lichtvormers.

Je hoeft geen enkel moment te missen met het gemak en de snelheid die MagMod biedt.

One size fits all

De MagGrip is de basis van het MagMod systeem: een one-size fits-all rubberen band met magneten die je om vrijwel iedere opzetflitser heen kunt rekken.

Plaats de MagGrip over de kop van je opzetflitser en zeg hallo tegen het gemak en de veelzijdigheid van MagMod.

Benieuwd of jouw flitser ook werkt met MagMod?
Bekijk de Compatibiliteitslijst »

MagMod Modifiers

Gemak dient de fotograaf

Elke MagMod lichtvormer is afgeslankt tot zijn meest eenvoudige, simpele en meest functionele vorm. Zo zijn er geen bewegende onderdelen die je kwijt kunt raken en geen bijzondere handelingen of aanpassingen die je hoeft te doen.

De MagMod lichtvormers zijn gewoon gemakkelijke vormers die iedere keer doen wat ze moeten doen.

MagMod Modifiers
MagMod Basic Kit

Direct aan de slag met de Basic Kit

Wil je gelijk aan de slag met MagMod? Dan is de Basic Kit een perfect instappunt! In iedere Basic kit zit een MagGrip, een MagGrid, een MagGel kit en een MagMod Transmitter Band. Zo kun je niet alleen ontdekken hoe gemakkelijk de lichtvormers van MagMod te gebruiken zijn met jouw flitser, je kunt ze ook combineren voor verbluffende resultaten!

Bekijk nu ons complete MagMod assortiment »