Claim € 300 bonus als je overstapt op de Sony A7R II of A7S II!

€ 300 inruilpremie op de Sony A7R II en A7S II

Stap nu over op de ongekende full-frame kwaliteit in zakformaat van de Sony A7R II en A7S II systeemcamera's en profiteer van € 300 inruilpremie bovenop de waarde van je oude camera. Deze 2 krachtige systeemcamera's van Sony geven je ongekende mogelijkheden op het gebied van fotografie en filmen in 4K en zijn nu extra voordelig voor mensen die hun oude camera inruilen en overstappen op Sony. 

Hoe werkt het?

Ruil je jouw oude digitale spiegelreflex- of systeemcamera in en stap je over op een Sony A7R II of A7S II? Dan ontvang je naast de inruilwaarde van je camera ook nog eens € 300,- extra inruilkorting! Benieuwd naar wat je huidige camera waard is? Bel ons of vul het inruilformulier in en je krijgt van ons een scherpe inruilprijs toegezonden.

Inruilen in onze showroom in Apeldoorn

Neem je oude camera met alle toebehoren mee naar onze showroom aan de Paramariboweg 41 in Apeldoorn. Daar krijg je aan de kassa bij het afrekenen naast de inruilwaarde van de camera ook de 300 euro extra inruilkorting direct verrekend met de aanschafprijs van je nieuwe Sony A7R II of A7S II.

Opsturen voor de inruilkorting

Als je niet onze kant op kunt komen kun je je oude camera ook naar ons toe sturen. Vraag eerst via het inruilformulier een inruilprijs voor je huidige camera aan. Tevreden met het bod? Dan kun je de Sony A7R II of A7S II via onze webshop afrekenen en de camera die je in wil ruilen naar ons toe sturen. Verpak de camera in een stevige doos met al het toebehoren en stuur deze naar

CameraTools.nl
t.a.v. Afdeling Inruil
Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn
Nederland

Vergeet niet ook een kort begeleidend schrijven toe te voegen met daarin het ordernummer van je nieuw bestelde camera en je IBAN rekeningnummer zodat wij de inruil direct kunnen koppelen aan jouw nieuwe Sony camera. Je ontvangt dan binnen 14 dagen de inruilwaarde van je camera met de 300 euro extra inruilkorting teruggestort op je bankrekening!

Wil je meer weten over deze krachtige Sony systeemcamera's? Kom naar onze showroom in Apeldoorn (kun je hem gelijk vasthouden en uitproberen) of bekijk de productpagina van de Sony A7R II en Sony A7S II. Deze actie is geldig van 1 augustus t/m 30 september 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie