De 3 GoPro HERO's 7 naast elkaar

Met de introductie van de nieuwste outdoor action camera’s van GoPro, de HERO7 Black, Silver & White, heeft GoPro een passende action cam voor ieder budget en wensen. Zo op het eerste gezicht zien de GoPro HERO7 camera’s er hetzelfde uit - op de kleur na natuurlijk! Maar naast het kleurverschil zit er wel daadwerkelijk verschil in deze 3 action cams. Wij helpen je graag op weg om je keuze te vergemakkelijken en hebben een overzicht voor je gemaakt met de belangrijkste specificaties en verschillen. Zo wordt kiezen dus iets makkelijker!

 

GoPro HERO7 White

GoPro HERO7 Silver

GoPro HERO7 Black

4K video

Nee

Ja

Ja

Maximaal aantal frames per seconde in 4K

n.v.t.

30fps

60fps

Maximaal aantal frames per seconde in Full HD

60pfs

60fps

240fps

Aantal megapixels foto's

10 megapixel

10 megapixel

12 megapixel

RAW foto's

Nee

Nee

Ja

Foto’s maken in HDR

Nee

Nee

Ja

In- en uitzoomen via scherm

Ja

Ja

Ja

GPS functie

Nee

Ja

Ja

Spraakfunctie

Ja

Ja

Ja

Waterproof tot een diepte van 10 meter

Ja

Ja

Ja

Prijs

€ 219,-

€ 329,-

€ 429,-

 

De HERO7 Black, HERO7 Silver en Hero7 White beschikken alle drie over spraakbesturing, beeldstabilisatie, een handig touchscreen en Bluetooth en WiFi om de beelden te delen met je smartphone of tablet. Daarnaast zijn de vele beschikbare accessoires uitwisselbaar omdat het design van deze 3 modellen gelijk is. Handig voor als je al een GoPro in je bezit hebt! Ook de bediening is bij alle modellen gelijk, al zit er wel wat verschil tussen de beschikbare functies zoals je hierboven kunt zien.

Zoek je een betaalbare action cam die gewoon goede films en foto’s maakt van je vakantie om te laten zien aan vrienden en familie via social media of op je televisie? Dan ben je met het basismodel, de GoPro HERO7 White, al goed voorzien.

Heb je een 4K televisie, wil je gewoon in een nog hogere resolutie filmen om voorbereid te zijn op de toekomstige aanschaf van een 4K scherm of wil je de mogelijkheid hebben om met de extra resolutie ten opzichte van Full HD een zoom-effect te kunnen gebruiken bij het bewerken van je video? Ga dan voor de HERO7 Silver, die niet alleen in 4K kan filmen maar je ook de mogelijkheid geeft om slow-motion Full HD-video’s vast te leggen.

Zoek je de allerbeste beeldkwaliteit voor nog vloeiendere beelden in 4K resolutie en super slow-motion Full HD-video’s? Dan is het topmodel, de HERO7 Black dé action cam die bij jou past! Dankzij 4K video met 60 frames per seconde zijn jouw films zelfs in de allerhoogste resoluties supervloeiend en scherp, en de 240 frames per seconde Full HD kun je tot 8x vertragen voor waanzinnige slow-motion beelden. Dankzij HyperSmooth videostabilisatie ervaar je gimbalachtige stabilisatie, zónder gimbal. De Superfoto functie helpt je automatisch om fantastische foto's vast te leggen. Maak bijzondere TimeWarp video's waarmee je beelden tot 30x versneld om langere opnames makkelijker te delen. Ook is het mogelijk om met de HERO7 Black te livestreamen via Facebook live en je verhaal in realtime te delen met de wereld!

De nieuwe GoPro HERO7 is per direct te bestellen en zal leverbaar zijn vanaf 27 september. Pre-order nu en je hebt hem op de dag van release in huis!

Pre-order jouw GoPro HERO7 White, Silver of Black

Ben je er nog niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag verder via de telefoon, chat, mail of in onze showroom te Apeldoorn!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie