De nieuwe GoPro HERO vs HERO5 vs HERO6

De 3 GoPro HERO's naast elkaar

Met de introductie van het nieuwste model GoPro HERO heeft GoPro een passende action cam voor ieder budget en wensen. Zo op het eerste gezicht zien de GoPro HERO, HERO5 Black en HERO6 Black er hetzelfde uit maar er zit wel daadwerkelijk verschil in deze 3 action cams. Wij helpen je graag op weg om je keus te vergemakkelijken en hebben een overzicht voor je gemaakt met de belangrijkste specificaties en verschillen. Zo wordt kiezen dus iets makkelijker!

 

GoPro HERO

GoPro HERO5 Black 

GoPro HERO6 Black 

4K video

Nee

Ja

Ja

Maximaal aantal frames per seconde in 4K

N.v.t. 

30 frames per seconde

60 frames per seconde

Maximaal aantal frames per seconde in Full HD

60 frames per seconde

120 frames per seconde

240 frames per seconde

Aantal megapixels foto's

10 megapixel

12 megapixel

12 megapixel

RAW foto's

Nee

Ja

Ja

Foto’s maken in HDR

Nee

Nee

Ja

In- en uitzoomen via scherm

Nee

Nee

Ja

GPS functie

Nee

Ja

Ja

Spraakfunctie

Ja

Ja, 12 commando's

Ja, 13 commando’s

Waterproof tot een diepte van 10 meter

Ja

Ja

Ja

Prijs:

€ 219,-

€ 319,-

€ 429,-

De HERO, HERO 5 en HERO6 beschikken alle drie over spraakbesturing, beeldstabilisatie, touchscreen en Bluetooth en WiFi om de beelden te delen met je telefoon. Daarnaast zijn de vele beschikbare accessoires uitwisselbaar omdat het design van deze 3 modellen gelijk is. Handig voor als je al een GoPro in je bezit hebt! Ook de bediening is bij alle modellen gelijk wel zit er wat verschil tussen de beschikbare functies zoals je hierboven kunt zien.

Zoek je een betaalbare action cam die gewoon goede films en foto’s maakt van je vakantie om te laten zien aan vrienden en familie via social media of op je televisie? Dan ben je met het basismodel, de GoPro HERO, al goed voorzien.

Heb je een 4K televisie, wil je gewoon in een nog hogere resolutie filmen om voorbereid te zijn op een toekomstige aanschaf van een 4K scherm of wil je de mogelijkheid hebben om met de extra resolutie ten opzichte van Full HD een zoom-effect te kunnen gebruiken bij het bewerken van je video? Ga dan voor de GoPro HERO5, die niet alleen in 4K kan filmen maar je ook de mogelijkheid geeft om slow-motion Full HD-video’s vast te leggen.

Zoek je de allerbeste beeldkwaliteit voor nog vloeiendere beelden in 4K resolutie en super slow-motion Full HD-video’s? Dan is het topmodel, de GoPro HERO6 dé action cam die bij jou past!

Ben je er nog niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag verder via de telefoon, chat, mail of in onze showroom te Apeldoorn!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie