DJI’s kleinste 3-assig gestabiliseerde camera ooit: De OSMO Pocket

Voorzien van een strak design en van broekzakformaat, dat is wat de DJI OSMO zo op het eerste oog kenmerkt. Naast het compacte design is deze krachtige camera voorzien van 4K video en 3-assige stabilisatie waardoor je in een handomdraai de meest prachtige, scherpe en gestabiliseerde beelden vastlegt.

De DJI OSMO Pocket is echt ongelofelijk klein. Met afmetingen van 12,2 bij 3,7 bij 2,9 centimeter en een gewicht van slechts 116 gram neem je deze nieuwe generatie action cam gemakkelijk overal mee naar toe! Met een accuduur van 140 minuten, 4K video met 60 frames en foto’s van 12 megapixel leg jij elk moment op de gewenste manier vast.

Tijdens het maken van je video kun je genieten van allerlei handigheidjes die het opnemen van je video nog gemakkelijker maken zoals vooraf ingestelde modi, panorama, timelaps, ActiveTrack of een selfie functie. Daarnaast is er ook gedacht aan de liefhebbers die liever zelf aan de knoppen draaien qua instellingen! Zo kun je foto’s maken in RAW formaat, de ISO aanpassen en ga zo maar door.

Eenvoudige bediening

De OSMO Pocket bedienen is eenvoudig. Zo kun je de belangrijkste instellingen wijzigen via het touchscreen en beelden opnemen doe je in een handomdraai middels de record knop. Daarnaast kun je nog veel meer aanpassen als je de DJI Mimo app op je smartphone installeert! De app is beschikbaar voor Android en Apple gebruikers.

Eindeloze mogelijkheden met de DJI Mimo app

Met de DJI Mimo app beschik je over vele instellingsmogelijkheden en modi waarin je bijvoorbeeld kunt kiezen uit vooraf ingestelde sjablonen en camerabewegingen, maar ook uit filters en soundtracks om je video helemaal eigen te maken tijdens de nabewerking!

Naast het aanpassen van instellingen, het kiezen van een opname modi kun je dus ook je film nabewerking middels de app. Via My Story in de app kun je de video eenvoudig aanpassen door het gebruik van filters, templates, muziek en watermerken. Zo voorzie je de video eenvoudig van een complete eigen look and feel!

Beschikbare accessoires

Standaard wordt de DJI OSMO Pocket geleverd met oplader en cover. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar voor verschillende type gebruikers. Zo kun je jouw OSMO Pocket uitbreiden met onder andere een GoPro accessoire compatibele mount, een wifi-module, ND filter-setscontrolewiel en nog meer zoals een 3,5 mm-adapter voor externe microfoons, een waterdichte case en ga zo maar door, welke je uiteraard zo snel mogelijk in het assortiment van CameraTools kunt vinden.

Ben je er nog niet helemaal uit of de DJI OSMO Pocket bij jou past of heb je nog wat onbeantwoorde vragen? We helpen je graag verder, dus kom gerust langs in onze showroom voor advies of neem contact met ons op via chat, telefoon of e-mail!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie