Ga hands-on met de GFX 50S van Fujifilm bij CameraTools

Ontdek zelf de kracht van de middenformaat camera van Fujifilm

Vanaf nu kun je in de showroom van CameraTools, Fujifilm Experience Center in Apeldoorn, terecht voor een complete hands-on demonstratie van de nieuwe Fujifilm GFX 50S middenformaat camera! Ontdek zelf de mogelijkheden die een sensor groter dan full frame met 50 megapixel kan bieden.

Fujifilm GFX 50S

De GFX 50S Midden Formaat systeemcamera beschikt over een grote FUJIFILM G Formaat sensor met een formaat van 43.8 x 32.9mm waarop 51.4 Megapixels zijn geplaatst en waarmee ieder detail haarfijn kan worden vastgelegd. Het oppervlak van deze sensor is daarmee ongeveer 1.7x groter dan de huidige compact full frame sensoren.

Het Fujifilm GFX systeem heeft flink wat DNA verworven van de populaire Fujifilm X-serie met een soortgelijke retro- en tegelijkertijd moderne bediening en ligt daarmee minstens zo prettig in de hand. Fotograferen is daarmee weer een plezier en dankzij de meer dan 80 jaar ervaring die Fujifilm heeft als filmfabrikant weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om een ongeëvenaard niveau aan beeldscherpte en nauwkeurigheid te bereiken in combinatie met een perfecte kleurenreproductie.

De Fujifilm GFX 50S heeft bijzonder veel te bieden voor de veeleisende fotograaf. Of je nu voornamelijk in de studio bezig bent of er graag op uit gaat, deze krachtige en handzame middenformaat camera geeft je altijd en overal de mogelijkheid om waanzinnige beelden vast te leggen. Ontdek in onze showroom zelf wat de Fujifilm GFX 50S voor jou kan betekenen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie