Je oude camera is geld waard: profiteer van tot € 500,- extra Canon inruilpremie

Tot € 500,- extra upgrade voordeel 

Van 1 oktober tot en met 31 december 2017 is het extra voordelig om je huidige digitale spiegelreflex- of systeemcamera in te ruilen en een upgrade te doen naar een Canon EOS 1D X Mark II, EOS 5Ds, EOS 5Ds R of EOS 5D Mark IV,, en ook de nieuwe EOS 6D Mark II doet mee. Je kunt namelijk tot € 500,- inruilpremie claimen bij de overstap op een van deze krachtige camera's boordevol professionele functies.

Ben jij klaar voor de overstap op een nieuwe Canon spiegelreflexcamera? Je kunt nu tijdelijk gegarandeerd € 300,- extra inruilpremie claimen bovenop de waarde van je oude digitale spiegelreflex- of systeemcamera bij aanschaf of leasing van een Canon EOS 5D Mark IV, EOS 5Ds of EOS 5Ds R!

Daarnaast kun je bij aanschaf of leasing van een nieuwe Canon EOS 1D X Mark II maar liefst € 500,- extra inruilpremie claimen bovenop de waarde van je oude digitale camera!

Voor wie zijn oog had laten vallen op de EOS 6D Mark II is er goed nieuws: als je overstapt op deze nieuwe camera ontvang je € 100,- extra inruilpremie bovenop de waarde van je oude camera!

Deze inruilactie loopt t/m 31 december 2017. Alle merken camera’s kunnen worden ingeruild, dus neem je camera mee naar onze showroom of vraag alvast een indicatie van de inruilprijs aan via het online inruilformulier! Je kunt de inruilpremie claimen bij Canon tot en met 31 januari 2018.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 01-10-2017 t/m 31-12-2017. Producten die buiten deze periode zijn aangeschaft komen niet in aanmerking voor de inruilpremie.
  • Je dient een oude functionerende digitale spiegelreflexcamera of compacte systeemcamera in te ruilen, inclusief batterij en batterijlader. Alle merken komen in aanmerking.
  • Je ontvang een aankoopbewijs van je nieuwe camera met daarop de vermelding van de inname van je oude camera. De inruilpromotie van Canon komt bovenop de inruilwaarde die je van CameraTools ontvangt.
  • Registreren en claimen van de inruilbonus kan tot en met 31-01-2018 via www.canon.nl/trade-in, waar je ook de volledige voorwaarden kunt lezen.
  • Alleen actieproducten in originele Canon verpakkingen doen mee met deze promotie.
  • Registraties zonder aankoopbon en serienummer kunnen niet in behandeling worden genomen.
  • Na goedkeuring ontvang je het bedrag binnen 30 dagen op je rekening.
  • Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie