Kom naar de Canon Upgrade Dagen bij CameraTools

Profiteer van 3 t/m 7 april van extra voordeel op Canon

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april ben je van harte welkom bij CameraTools voor de Canon Upgrade Dagen! In deze week krijg je de mogelijkheid een volgende stap te maken in fotografie en film met de nieuwe en verbeterde camera’s van Canon.

Maak gebruik van de mogelijkheid om een zeer aantrekkelijke upgrade te maken en ruil je oude camera of objectief in voor een nieuwe Canon spiegelreflex- of videocamera. Naast de inruilwaarde van jouw oude camera ontvang je van ons in deze week nog een inruilbonus die kan oplopen tot maar liefst € 500,-!

Je ontvangt de volgende inruilbonus bij aanschaf van deze geselecteerde Canon camera’s:

Camera

Inruilbonus

Canon EOS 80D
Canon EOS 7D Mark II

€ 100,-

Canon EOS 5D Mark III

€ 150,-

Canon EOS 5D Mark IV
Canon EOS 5Ds
Canon EOS 5Ds R

€ 350,-

Canon EOS 1D-X Mark II
Canon EOS C100 Mark II

€ 500,-

Daarnaast krijg je bij aanschaf van een van de onderstaande objectieven ook nog eens een extra inruilbonus bij inruil van je oude objectief:

Objectief

Inruilbonus

Canon EF 24-70mm f/4.0 L IS USM

€ 50,-

Canon EF 16-35mm f/2.8L USM II
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
Canon EF 24-105mm f/4.0 L IS USM II
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM II

€ 100,-

Tijdens de Canon Upgrade Dagen kun je natuurlijk ook nog steeds profiteren van de Canon Lens Cashback , met tot € 250,- cashback op geselecteerde Canon EF objectieven, en de Canon Manfrotto promotie waarbij je gratis een Manfrotto statief t.w.v. € 259,- ontvangt bij aanschaf van een Canon EOS 6D of 7D Mark II.

Van alles te doen in en rond onze showroom

Tijdens de Canon Upgrade Dagen kun je ook deelnemen aan diverse gratis Canon-gerelateerde activiteiten, van boeiende lezingen en demonstraties tot gratis sensor cleaning en een boeiende foto-excursie. Voor de verschillende activiteiten in deze week geldt vol = vol want er is slechts beperkt plek, dus meld je op tijd aan!

Workshop filmen met een DSLR

Op maandag 3 april zal foto- en videograaf Harry Smits een boeiende workshop geven over het filmen met een spiegelreflexcamera. Tijdens deze lezing krijg je alle informatie die je nodig hebt om met jouw Canon DSLR niet alleen geweldige foto’s maar ook films kunt gaan maken.

Foto-excursie met Canon in de natuur

Dinsdag 4 april neemt natuurfotograaf Geurt Besselink je mee naar de prachtige omgeving van Hoog Buurlo voor een speciale foto-excursie exclusief voor Canon-gebruikers! CameraTools en Canon nemen een aantal fantastische tele- en macro-objectieven mee die je naar hartenlust kunt uitproberen in de natuur onder begeleiding van een ervaren natuurfotograaf. Neem dus je Canon camera mee en probeer de mooiste Canon objectieven uit. Om 10:00 uur starten we met een introductie door Geurt Besselink, waarna we gezamenlijk naar de excursielocatie gaan in de prachtige natuur. Uiteraard wordt er voor de lunch gezorgd zodat je kunt genieten van het moois dat de natuur en Canon te bieden hebben.

Gratis Canon sensorcleaning

Woensdag 5 april staat in het teken van sensor cleaning. Een Canon Professional Team zal aanwezig zijn om gratis de sensor van jouw Canon DSLR schoon te maken. Vooraf inschrijven is verplicht, maximaal 1 camera per persoon. Je kunt bij je aanmelding een voorkeur aangeven voor een tijdsvak, je krijgt van ons een bevestiging hoe laat je verwacht wordt.

#BeCreative mini-workshops met Canon Speedlites

Donderdag 6 april zal trouwfotograaf Arno de Bruijn acte de présence geven met mini #BeCreative workshops. Hij laat zien hoe je van niets iets maakt, van saai naar kleurrijk kunt gaan met maximaal 2 Speedlites, een Canon camera en MagMods. Arno doet ook een aantal live shoots in onze showroom en zal al je vragen beantwoorden.

Trouwfotografie met Canon, behind the scenes

Op vrijdag 7 april sluiten we af met CameraTools ambassadeur, gerenommeerd trouwfotograaf en fervent Canon gebruiker Ralf Czogallik van Eppel Fotografie. Hij zal vertellen over zijn ervaringen als trouwfotograaf. Wat neemt hij mee naar een opdracht, waarom heeft hij voor Canon gekozen? Hoe komt hij tot zijn prijswinnende foto’s? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens zijn lezing op de laatste dag van de Canon Upgrade Dagen! Natuurlijk zal Ralf buiten zijn lezing om aanwezig zijn in onze showroom om al je vragen te beantwoorden.

Genoeg redenen dus om in de week van 3 tot en met 7 april de CameraTools showroom in Apeldoorn te bezoeken. Via onderstaand formulier kun je je heel makkelijk aanmelden voor 1 of meerdere van deze activiteiten. Let wel op, er is beperkte plek dus meld je op tijd aan. Zien we je dan? De koffie en fantastische Canon apparatuur staan voor je klaar!

Aanmeldformulier
Je naam
E-mailadres
Ik fotografeer met een
vul hier jouw camera model in
Welke activiteiten wil je bijwonen?
Opmerking optioneel

Reacties

Karin Rozeboom27-03-2017 15:16:45
Wat een superleuke workshops. Ik heb me meteen aangemeld voor de lezing trouwfotografie - handig zo aan de start van het nieuwe trouwseizoen! #zinin!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie