Lekkere korting op Hoya filters en Sirui statieven

TSE Imaging feliciteert CameraTools - en jij profiteert!

Het is weer de 10e van de maand en ook dit keer hebben we weer een leverancier gevonden om het feestje van ons 10-jarig bestaan mee te vieren! Dit keer is het de beurt aan TSE Imaging, importeur en distributeur van onder ander andere Hoya, Sirui en Tokina.

Wegens succes verlengd tot 10 oktober!

10% korting op Sirui

Als je op zoek bent naar een goed statief dan zit je goed bij Sirui. Ontvang van 10 t/m 30 september 2018 10% korting op Sirui statieven! Gebruik in onze webshop kortingscode TSECT10JAAR om direct te profiteren. Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen.

 

20% korting op Hoya

Van 10 t/m 30 september 2018 profiteer je van 20% korting op Hoya filters in onze webshop én onze showroom! Gebruik online kortingscode TSECT10JAAR en de korting wordt direct verrekend in je winkelwagentje.

 

En een lekkere bonus

Bij aanschaf van een of meerdere Hoya of Sirui producten ontvang je in september gratis een zak popcorn. En dat is niet zomaar popcorn, maar echte american made gourmet popcorn van Allenbrand's. Een heerlijke traktatie, passend bij een goed feestje. Daarnaast ontvang je bij aanschaf van een Sirui statief een gratis smartphone houder voor op je statief, en bij meer dan € 50,- aan Hoya filters een gratis filterpouch. Geldig zolang de voorraad strekt.

Advies nodig voor het beste statief of filter?

Op vrijdag 21 september zal een productspecialist van Hoya filters en Sirui statieven aanwezig zijn in onze showroom om je te adviseren over de beste filters en het juiste statief. Natuurlijk profiteer je op deze dag ook van de korting op Sirui en Hoya! Bezoek dus vooral onze showroom op vrijdag 21 september, we helpen je graag om de juiste filters en het beste statief voor jou te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie