Maak samen met Stichting 2 van de 52 en CameraTools het verschil

Steun de kinderen in Haripur met jouw donatie

Vorig jaar zijn 2 medewerkers van CameraTools afgereisd naar Nepal om daar 2 weken lang hulp te bieden. Twee van de 52 weken met eigen handen helpen en de ingezamelde donaties op een plek te brengen waar het ook daadwerkelijk goed terecht komt. Hoofddoel van de reis was om de kinderen in Haripur (Nepal) te voorzien van educatie en hygiëne, dingen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn. De hele reis kon je volgen op de Facebook-pagina van 2 van de 52 , en terugkijkend hierop hebben we ongelooflijk veel mogen leren en zijn wij enorm geraakt door de situatie in Haripur. Dit dorp heeft ons hart gestolen. Vanuit de belofte om dit dorp en deze mensen niet meer los te laten is de stichting 2 van de 52 opgericht.

Met Stichting 2 van de 52 bouwen we aan de toekomst van Haripur in Nepal. Sinds ons bezoek vorig jaar hebben we inmiddels 2 scholen mogen bouwen en deze kunnen voorzien van interieur, een waterpomp en zonnepanelen. Daarnaast heeft de stichting voor de kinderen, ruim 92 momenteel, schoolmaterialen aangeschaft en wordt er hard gewerkt aan een compleet onderwijsplan. Dit alles mede dankzij de giften van vorig jaar!

Ook dit jaar zal Stichting 2 van de 52 weer de handen uit de mouwen steken in Haripur. Marsha en Charissa van Plezier! Theater zullen vanaf 31 oktober twee weken lang namens de stichting steun bieden in Haripur. Met hun bijzondere programma kunnen ze met theater en spel de kinderen fantastisch ondersteunen en zorgen dat het onderwijs en de voorzieningen verder verbeterd zullen worden.

Doneer 1 euro voor Haripur

Samen met jouw bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat de dames niet met lege handen naar Haripur hoeven te gaan. Van 1 augustus tot en met 31 oktober kun je bij je bestelling heel eenvoudig een donatie van 1 euro toevoegen. In het winkelwagentje kun je middels de doneer-knop eenvoudig een donatie doen. De opbrengst hiervan wordt voor 100% gedoneerd aan Stichting 2 van de 52 zodat we samen het verschil kunnen maken voor de kinderen in Haripur! Daarnaast is het nu ook mogelijk om voor slechts 5 euro 2 pakken heerlijke stroopwafels met een bewaarblik aan te schaffen in onze showroom en in onze webshop. De opbrengst van deze stroopwafels wordt toegevoegd aan de donatie voor stichting 2 van de 52. Een lekkere stroopwafel eten en tegelijk een goed doel steunen, kan het nog beter?

Dankzij de hands-on aanpak van deze stichting weet je dat iedere euro op de juiste plek terecht komt. Jouw steun is onmisbaar! Daarnaast kun je de reis van Marsha & Charissa dit najaar vanaf 30 oktober volgen op de Facebook-pagina van 2 van de 52. Zo blijf je op de hoogte en kun je met eigen ogen zien waar jouw donatie terecht komt. Doneer nu 1 euro bij jouw bestelling bij CameraTools en maak het verschil!

Giften

Laat je volgende bestelling bij CameraTools nog even op zich wachten maar wil je wel graag dit goede doel steunen? Dat kan natuurlijk ook! Giften zijn van harte welkom op rekeningnummer NL 75 RABO 0321 1242 86 ter name van Stichting 2 van de 52. Jouw gift wordt bijzonder gewaardeerd!

Reacties

Henk ten Bouwhuis04-08-2017 06:41:16
Prima initiatief, hulp en 'de lach' gaat rechtstreeks naar Haripur in Nepal.
Maak er voor veel foto's van.

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie