Ontvang € 100,- kassakorting met de Fujifilm Summerdeals!

Profiteer nu van € 100,- korting op de aanschaf van een Fujifilm X-T3, X-T30 of X-E3 bij CameraTools! In de periode van 22 juli tot en met 22 september 2019 ontvang je 100 euro korting bij aanschaf van een X-T3 body of kit in combinatie van 1 van de 5 Red Badge objectieven, 100 euro korting op een X-T30 body of kit in combinatie met 1 van de 4 compacte Fujinon prime objectieven en 100 euro korting op een Fujifilm X-E3 body of kit.


X-T3 Summerdeal

Bij aankoop van een Fujifilm X-T3 in combinatie met een van de geselecteerde 5 topklasse Red Badge objectieven ontvang je 100 euro korting op de aanschaf. Schaf je de combinatie van een X-T3 en 1 van de onderstaande 5 objectieven in de winkel aan? Dan wordt de kassakorting direct aan de kassa verrekend. Wil je gebruik maken van deze actie en je bestelling online doen? Vul dan na het voltooien van je bestelling onderstaand actieformulier in en wij verrekenen de kassakorting voor je en storten het kortingsbedrag terug.

Schaf de X-T3 body of kit samen met 1 van deze objectieven aan voor € 100,- kassakorting:

X-T30 Summerdeal

Koop de Fujifilm X-T30 samen met 1 van de 4 geselecteerde compacte Fujinon prime objectieven en je ontvangt 100 euro korting op de gekozen combinatie. Reken je af in de showroom? Dan wordt de kassakorting direct verrekend. Bij een online bestelling kun je na het voltooien van je bestelling het actieformulier op deze pagina invullen waarna wij de kassakorting voor je verrekenen!

Schaf een X-T30 body of kit samen met 1 van deze objectieven aan voor € 100,- kassakorting:

X-E3 Summerdeal

Voor de X-E3 Summerdeal is de actie het eenvoudigste: schaf een Fujifilm X-E3 body of kit aan en je ontvangt € 100,- kassakorting! Hier hoef je geen extra objectief voor aan te schaffen. In de winkel wordt de kassakorting direct verrekend, en online kun je kortingscode FUJIKASSA gebruiken waarna de korting direct in je winkelwagentje te zien is.

Actieformulier

Wil je gebruik maken van de X-T3 of X-T30 Summerdeal en heb je een online bestelling geplaatst? Vul dan het actieformulier in zodat wij de kassakorting op je order kunnen verrekenen. We streven ernaar om deze zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen verwerkt te hebben.

Actieformulier Fujifilm Summerdeals
Naam
E-mailadres
Factuur- of ordernummer
IBAN rekeningnummer
Opmerking optioneel

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie