Profiteer van € 500,- extra inruilpremie op de Sony A9

Extra voordelig overstappen op de Sony A9

Tijdelijk kun je met een extra inruilpremie van € 500,- extra voordelig overstappen op de razendsnelle Sony A9 systeemcamera! Deze krachtige systeemcamera van Sony geeft je de mogelijkheid om fantastische foto's en films vast te leggen dankzij de grote full-frame sensor, 5-assige beeldstabilisatie en razendsnel autofocussysteem met 20 fps burst met AF/AE-tracking.

Hoe werkt het?

Ben je klaar om over te stappen van je oude professionele camera naar een nieuwe Sony A9? Dan ontvang je naast de inruilwaarde van je camera ook nog eens € 500,- extra inruilkorting! Benieuwd naar wat je huidige camera waard is? Bel ons of vul het inruilformulier in en je krijgt van ons een scherpe inruilprijs toegezonden. De inruilbonus is geldig bij inruil van een professionele Canon of Nikon spiegelreflexcamera.

Inruilen in onze showroom in Apeldoorn

Neem je oude camera met alle toebehoren mee naar onze showroom aan de Paramariboweg 41 in Apeldoorn. Daar krijg je aan de kassa bij het afrekenen naast de inruilwaarde van de camera ook de 500 euro extra inruilkorting direct verrekend met de aanschafprijs van je nieuwe Sony A9.

Opsturen voor de inruilkorting

Als je niet onze kant op kunt komen kun je je oude camera ook naar ons toe sturen. Vraag eerst via het inruilformulier een inruilprijs voor je huidige camera aan. Tevreden met het bod? Dan kun je de Sony A9 via onze webshop afrekenen en de camera die je in wil ruilen naar ons toe sturen. Verpak de camera in een stevige doos met al het toebehoren en stuur deze naar

CameraTools.nl
t.a.v. Afdeling Inruil
Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn
Nederland

Vergeet niet ook een kort begeleidend schrijven toe te voegen met daarin het ordernummer van je nieuw bestelde camera en je IBAN rekeningnummer zodat wij de inruil direct kunnen koppelen aan jouw nieuwe Sony camera. Je ontvangt dan binnen 14 dagen de inruilwaarde van je camera met de 500 euro extra inruilkorting teruggestort op je bankrekening!

Deze promotie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie