Sony Imaging Lease

Betaal in termijnen tegen 0% rente

Het is nu mogelijk om in samenwerking met leasing partner BNP Paribas, geselecteerde Sony camera’s en lenzen te leasen tegen 0% rente! Met Sony Imaging Lease heb je altijd de beschikking over de nieuwste apparatuur van Sony.  Je hoeft je geen zorgen te maken over een hoge aanschafprijs, je profiteert van een laag vast bedrag per maand tegen 0% rente.

Sony Imaging Lease in het kort

  • Vaste maandelijkse kosten
  • Je profiteert van 0% rente
  • BTW betaal je over de maandelijkse huurtermijnen (bij operational lease) of in één keer bij aanvang van de overeenkomst (bij financial lease)
  • Koopoptie van slechts 5% van de aanschafwaarde aan het einde van de leasetermijn van een financial lease-contract

Zo werkt Sony Imaging Lease

Stap 1: productkeuze

Maak een keuze uit één of meerdere van de geselecteerde camera’s, lenzen of accessoires. Hier vallen zowel full-frame systeemcamera's, Sony objectieven én professionele Sony videocamera's onder. Leasen is mogelijk vanaf een investering van € 1.000,-.

Stap 2: contractduur

Kies uit een looptijd van 24 of 36 maanden voor het leasecontract.

Stap 3: operational of financial lease

Je kunt kiezen voor operational lease of financial lease.

Wanneer je voor operational lease kiest dan huur je de apparatuur van BNP Paribas. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is BNP (zowel juridisch als economisch) eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoef je de apparatuur niet op de balans te vermelden en de huurtermijnen enkel als kosten op te nemen in de winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heb je de optie om nieuwe apparatuur uit te zoeken.

Voorbeeld berekening Operational Lease
Investering: € 3.400,00 (excl. BTW)
Kosten bij 24 maanden: € 141,66 per maand (excl. BTW)
Kosten bij 36 maanden: € 94,44 per maand (excl. BTW)
Daarnaast betaal je per contract eenmalig € 75,00 (excl. BTW) administratiekosten

Wanneer je voor financial lease kiest ben je zelf economisch eigenaar van de apparatuur in de overeenkomst. Zo investeer je in de apparatuur en spreidt je de betaling over meerdere jaren. Omdat je zelf investeert kan de aanschaf in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsafterk (KIA). Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst of jouw accountant. Je vermeldt de investering op de balans en schrijft hier zelf op af. Aan het eind van de overeenkomst en na betaling van alle leastermijnen krijg je van BNP Paribas de koopoptie aangeboden ter hoogte van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze koopoptie ben je eigenaar van de apparatuur.

Voorbeeld berekening Financial Lease
Investering: € 3.400,00 (excl. BTW)
Aanbetaling BTW: € 714,00
Kosten bij 24 maanden: € 141,66 per maand (excl. BTW)
Kosten bij 36 maanden: € 94,44 per maand (excl. BTW)
Daarnaast betaal je per contract eenmalig € 75,00 (excl. BTW) administratiekosten

Bij zowel operational als financial lease ben je zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van de apparatuur in de lease-overeenkomst. Heb je nog geen passende verzekering? Dit kun je ook voordelig en gemakkelijk mee laten lopen via een verzekering bij BNP Paribas. Hier ontvang je na het afsluiten van de overeenkomst per brief meer informatie over.

Stap 4: aanvraag

Je kunt een lease-aanvraag doen via onze website of bij ons in de showroom. Belangrijk is dat je in het bezit bent van een geldig KVK-nummer dat ouder is dan 12 maanden en een geldig legitimatiebewijs. Wanneer je enkel producten least die binnen het Sony Imaging Lease-programma vallen kun je het maandbedrag eenvoudig uitrekenen: dat is de verkoopprijs exclusief BTW gedeeld door het aantal maanden looptijd. Wij dienen de aanvraag voor je in bij BNP Paribas. Zodra de goedkeuring er is ronden we de aanvraag samen met je af zodat je snel kunt genieten van je nieuwe Sony apparatuur!

Ruime keuze uit camera’s, objectieven en accessoires

Er is reeds een ruime selectie uit Sony full frame camera’s beschikbaar in de Sony Imaging Lease, evenals ook een zeer grote reeks lenzen uit onder andere de G-Master, Zeiss en G series. Zo lease je niet alleen de krachtige Sony A9 of A7R III, ook bijpassende haarscherpe lenzen waaronder de 16-35mm G master of 12-24mm G lens zijn in het programma opgenomen. Ook is het mogelijk te kiezen uit een selectie krachtige professionele Sony camcorders! Het actuele aanbod vind je in de lijst met Sony Imaging Lease producten.

Lease is niet mogelijk in combinatie met acties of aanbiedingen.

Aanvraagformulier Sony Lease

Velden met een • zijn verplicht
Soort lease
Gewenste looptijd
Gewenste lease-producten
Naam •
Telefoon •
E-mail •
KvK-nummer •
BTW-nummer •

Reacties

Erik Fransman18-12-2017 15:17:34
Mooie constructie. Vraag: Bij de operational lease, waarbij BNP eigenaar is van de apparatuur, is de apparatuur dan ook verzekerd via BNP? (want je kan het zelf niet verzekeren als het niet je eigendom is)
Remco van CameraTools 18-12-2017 19:12:46
Hallo Erik,

Goede vraag! Dit zegt onze contactpersoon bij BNP Paribas hierover:

Bij zowel de Operational- als Financial Leaseovereenkomst is de klant in de eerste instantie zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van de apparatuur. Wij willen graag zeker weten dat de apparatuur verzekerd is en sturen daarom na activatie van de overeenkomst een brief (en eventueel een reminder) naar de klant. In de brieven vragen wij of de klant de apparatuur zelf verzekerd heeft en zo ja om dit aan ons te bevestigen.

Mocht de klant de apparatuur niet zelf willen/kunnen verzekeren of niet reageren dan verzekeren wij de apparatuur voor ze. De kosten staan vermeld in de brieven en worden maandelijks doorbelast.

Ervaring leert dat de meeste fotografen gebruik maken van onze verzekering vanwege de zeer uitgebreide dekking en relatief lage kosten. Uitgebreide informatie over de verzekering ontvangen zij samen met de brieven.

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie