Tijdelijk 200 euro extra inruilpremie bij een Sony A7 II

Ontvang € 200 inruilpremie op de Sony A7 II

Tijdelijk kun je met een extra inruilpremie van € 200,- extra voordelig overstappen op de ongekende full-frame kwaliteit in zakformaat van de Sony A7 II systeemcamera! Deze krachtige systeemcamera van Sony geeft je de mogelijkheid om fantastische foto's en films vast te leggen dankzij de grote full-frame sensor en 5-assige beeldstabilisatie.

Hoe werkt het?

Ben je klaar om over te stappen van je oude camera naar een nieuwe Sony A7 II? Dan ontvang je naast de inruilwaarde van je camera ook nog eens € 200,- extra inruilkorting! Benieuwd naar wat je huidige camera waard is? Bel ons of vul het inruilformulier in en je krijgt van ons een scherpe inruilprijs toegezonden.

Inruilen in onze showroom in Apeldoorn

Neem je oude camera met alle toebehoren mee naar onze showroom aan de Paramariboweg 41 in Apeldoorn. Daar krijg je aan de kassa bij het afrekenen naast de inruilwaarde van de camera ook de 200 euro extra inruilkorting direct verrekend met de aanschafprijs van je nieuwe Sony A7 II.

Opsturen voor de inruilkorting

Als je niet onze kant op kunt komen kun je je oude camera ook naar ons toe sturen. Vraag eerst via het inruilformulier een inruilprijs voor je huidige camera aan. Tevreden met het bod? Dan kun je de Sony A7 II via onze webshop afrekenen en de camera die je in wil ruilen naar ons toe sturen. Verpak de camera in een stevige doos met al het toebehoren en stuur deze naar

CameraTools.nl
t.a.v. Afdeling Inruil
Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn
Nederland

Vergeet niet ook een kort begeleidend schrijven toe te voegen met daarin het ordernummer van je nieuw bestelde camera en je IBAN rekeningnummer zodat wij de inruil direct kunnen koppelen aan jouw nieuwe Sony camera. Je ontvangt dan binnen 14 dagen de inruilwaarde van je camera met de 200 euro extra inruilkorting teruggestort op je bankrekening!

Wil je meer weten over deze krachtige Sony systeemcamera's? Kom naar onze showroom in Apeldoorn (kun je hem gelijk vasthouden en uitproberen) of bekijk de productpagina van de Sony A7 II. De Sony A7 II is ook verkrijgbaar in een kit met 28-70mm f/3.5-5.6 OSS objectief en een kit met 24-70mm f/4.0 objectief!  Deze actie is geldig van 1 mei t/m 31 juli 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie