Win jouw foto op Xpozer met onze Veluwse fotowedstrijd

Doe mee met de Veluwse Fotowedstrijd! 

Zit jij helemaal vol met inspiratie en kun je bijna niet wachten om je fotocamera uit je tas te halen? Doe dan in de maand september mee met onze Veluwse Fotowedstrijd! 

Tijdens de Veluwse Fotodag kun je meedoen met diverse workshops en lezingen en daarna lekker zelf op pad gaan met je camera. Maar ook in de rest van de maand september biedt de Veluwe prachtige mogelijkheden voor geweldige foto's. Heb je een prachtige plaat geschoten op de Veluwe en zou je deze graag aan de muur hangen? Doe dan mee met de Veluwse Fotowedstrijd. Je maakt dan namelijk kans op een Xpozer afdruk van 60 bij 90 centimeter van jouw winnende foto!

Hoe doe je mee?

Je mag met maximaal 4 foto’s deelnemen en iedere foto dient in een andere categorie te vallen. De vier categorieën zijn: landschap, macrowildlife en  abstract. Voor ieder wat wils dus. Heb je voor iedere categorie een foto? Dan maak je dus 4 keer kans! Een jury zal op maandag 2 oktober een voorselectie maken van de 4 beste foto's in iedere categorie. Middels een publieks-stemming op Facebook zullen we uiterlijk op vrijdag 6 oktober de winnaars bepalen.

Upload je foto

Upload je foto via Facebook of Instagram met de hashtag #cameratoolsfotowedstrijd en de categorie waar je foto binnen valt ( #landschap, #macro#wildlife of #abstract) of stuur je foto's per e-mail naar ons via fotowedstrijd@cameratools.nl. Zorg er wel voor dat je je bericht openbaar plaatst op Facebook, anders kunnen wij deze niet zien.

Voorwaarden

Je kunt deelnemen aan deze fotowedstrijd van 1 tot en met 30 september 2017 en je foto(‘s) dienen ook tijdens deze periode gemaakt te zijn op de Veluwe. Bij deelname geef je ons de rechten om jouw foto ten behoeve van deze actie te publiceren en delen. Je maakt door deel te nemen kans op een Xpozer afdruk van 60 bij 90 centimeter. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Xpozer.

Xpozer

Jouw foto's verdienen het om gezien te worden. Xpozer geeft je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk jouw mooiste foto's aan de muur te hangen in fantastische kwaliteit en eenvoudig te verwisselen. Het is dan ook niet zomaar dat topfotografen als Albert Dros, Frank Doorhof, Jan Vermeer en Wendy Appelman fan zijn van Xpozer! Je hebt al een complete Xpozer vanaf € 27,95. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze speciale Xpozer informatiepagina!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie