Occasion Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Artikelcode: 2DH1822
|
|
UITVERKOCHT
Occasion Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Productinformatie

Onze occasions zijn tweedehands camera’s, objectieven en andere foto- en videoaccessoires met ervaring!

De Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM maakt deel uit van de professionele L-serie van Canon en is voorzien van een 4-stops beeldstabilisatie met hoek- en shiftdetectie waardoor dit objectief perfect is voor opnamen met korte scherpstelafstanden. Het cirkelvormig diafragma met 9 lamellen zorgt hierbij voor een gelijkmatige, plezierig onscherpe achtergrond. Doordat het objectief is voorzien van stof- en vochtwerende afdichtingen kunt u ook opnamen blijven maken onder slechte weersomstandigheden.

Scherpstellingsbegrenzer en cirkelvormig diafragma en 4-stops beeldstabilisatie
Om het gebruiksgemak te verbeteren is het objectief uitgerust met een begrenzingsschakelaar met drie standen. U kunt het scherpstelbereik begrenzen voor onderwerpen dichtbij, veraf en alles daar tussenin. Hierdoor kan de autofocussnelheid verhoogd worden zodat u sneller kunt fotograferen. Daarnaast is de Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM voorzien van Canon's 4-stops beeldstabilisatiemechanisme. Deze beeldstabilisatie is speciaal ontworpen voor macro-objectieven. Hiermee kunt u zowel de shift- als de hoekbeweging corrigeren. Dit zorgt voor een correctie van twee stops bij een vergroting van 1x, toenemend naar drie stops bij een vergroting van 0.5x en vier stops tijdens normaal fotograferen.

Heldere contrastrijke opnamen
Speciale lenselementen helpen om vervormingen en chromatische aberraties te verminderen daarnaast zorgt de speciale lenscoating voor het onderdrukken van reflecties en schitteringen. Het resultaat is heldere, contrastrijke en onvervormde opnamen over het gehele zoombereik zonder dat langs de randen kleurveranderingen optreed.

Snelle en stille autofocus
De ring ultrasone motor maakt gebruik van ultrasone frequenties om razendsnel en zonder geluid scherp te stellen. Handmatig scherpstellen is continu mogelijk zonder dat u de autofocus hoeft uit te schakelen. De minimale scherpstelafstand over het gehele zoombereik bedraagt slechts 30cm.


Kenmerken:
- Hoogwaardige macrolens uit de L-serie van Canon
- 4-stops Hybrid IS
- Beeldweergave op ware grootte (1:1)
- UD-lenselement
- Water- en stofbestendig
- Afstandsbegrenzer met drie standen
- Cirkelvormig diafragma met 9 lamellen voor een prachtige bokeh
- Ring-type USM AF-motor
- Optionele draagriem voor statief

Occasion score

Deze occasion krijgt van ons een

8.5/10

Onze occasions scoren wij op een schaal van 1 tot 10 waarbij een score van 10 natuurlijk het allerbeste is. Je zult bij ons nooit een occasion vinden met een onvoldoende: als een occasion echt niet goed is zullen wij deze nooit aan jou verkopen. Op onze occasions krijg je standaard 12 maanden garantie.

Globaal hanteren wij de volgende scoretabel voor onze occasions:

ScoreToelichting
10Zo goed als nieuw, in doos
9.5Zo goed als nieuw, zonder doos
9.0Praktisch in nieuwstaat
8.5Zeer goede staat
8.0Miniscule gebruikssporen
7.5Lichte gebruikssporen
7.0Normale gebruikssporen
6.5Duidelijke gebruikssporen
6.0Zeer gebruikt uiterlijk

In de verpakking

Meegeleverd wordt:

- Lensdoppen
- Zonnekap

Serienummer: 5700363

Canon logo

Over Canon

Bekijk alle producten van Canon
Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bezoek de website van Canon

Accessoires voor de Occasion Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven