Occasion Nissin Power Pack PS 8 FujiFilm

Artikelcode: 2DH3232
|
|
Occasion Nissin Power Pack PS 8 FujiFilm

€ 79,-

Incl. 0.0% BTW

Direct leverbaar
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  • Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland!
  • Met 1 jaar garantie
  • Onze klanten waarderen ons met een 9.4!

Productinformatie

Onze occasions zijn camera’s, objectieven en andere foto- en videoaccessoires met ervaring!

Is je Nissin flitser leeg tijdens je shoot? Sluit hem aan op de Nissin Power Pack PS 8 en je kan binnen een seconde weer verder flitsen. Deze power booster zorgt ervoor dat je flitser maximaal kan presteren en dat je geen tijd meer verliest omdat de batterij van je flitser leeg is.

De Power Pack PS 8 is de opvolger van de PS-300 en heeft allerlei nieuwe mogelijkheden. De behuizing is nu van hoogwaardig plastic gemaakt, waardoor de hitte beter wordt gereduceerd. Ook is de Power Pack PS 8 hierdoor veel lichter en compacter dan zijn voorganger. Dankzij de bijgeleverde riemclip en schouderriem neem je hem makkelijk mee naar je shootlocatie.

Verder is de capaciteit vergroot ten opzichte van de PS-300. De accu van je flitser kan per oplaadbeurt 550 keer flitsen op vol vermogen en de accu kan zo'n 500 keer geladen en ontladen worden. Het is mogelijk om twee flitsers tegelijkertijd op te laden. De snellaadmogelijkheid is vooral ideaal. Een Nissin MG8000, Di866, Di866 Mark II of MF18 flitser laad je al in 0,7 seconden volledig op. Daarnaast gaat Nissin met de tijd mee: de PS 8 is voorzien van een USB-aansluiting, waardoor je razendsnel je smartphone, tablet en andere apparatuur kunt opladen. Zo hoef je daar geen extra opladers meer voor mee te nemen.

Met het LED controlelampje op de body kun je zien hoe vol de Power Pack is. Wanneer deze groen is, is de Power Pack PS 8 volledig opgeladen. Wanneer het lampje rood is, dan is er nog maar 30% over en zodra hij knippert is de accu leeg. Zo kun je zien hoe vol de Powerpack PS 8 is en kom je niet voor verrassingen te staan. Als de Powerpack volledig leeg is, dan haal je de batterij eruit en laad je hem op met de bijgeleverde lader. Na vier uur is hij weer volledig opgeladen.

Occasion score

Deze occasion krijgt van ons een

10/10

Onze occasions scoren wij op een schaal van 1 tot 10 waarbij een score van 10 natuurlijk het allerbeste is. Je zult bij ons nooit een occasion vinden met een onvoldoende: als een occasion echt niet goed is zullen wij deze nooit aan jou verkopen. Op onze occasions krijg je standaard 12 maanden garantie.

Globaal hanteren wij de volgende scoretabel voor onze occasions:

ScoreToelichting
10Zo goed als nieuw
9.0Zeer goede staat
8.0Lichte gebruikssporen
7.0Normale gebruikssporen
6.0Zeer gebruikt uiterlijk

Let op: er kan over deze occasion geen btw worden terug gevorderd, omdat je geen btw betaalt over dit product.

In de verpakking

Wordt geleverd:
- Compleet in doos

Accessoires voor de Occasion Nissin Power Pack PS 8 FujiFilm

Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven