Showroom

De mooiste showroom bij het mooiste plekje van Nederland

Gelegen in Apeldoorn, bij het mooiste plekje van Nederland, de Veluwe, vind je de showroom van CameraTools: dé plek voor de liefhebber van foto én video! Je vind hier niet alleen de nieuwste en beste camera's en objectieven, maar ook alle accessoires die je nodig hebt voor jouw beeld-avontuur, zoals tassen, geheugenkaarten en extra's waarvan je nog iets eens wist dat ze bestonden.

Tevens kun je in onze showroom terecht voor onderhoud aan je camera en objectieven: terwijl je wacht verzorgen we sensor cleaning en kleine reparaties zodat je, nadat je je kop koffie op hebt, direct weer aan de slag kunt met je passie.

CameraTools showroom
CameraTools showroom
CameraTools showroom

De nieuwste producten van de beste merken

CameraTools is officieel dealer van de grootste merken in de wereld van foto en video. Je kent ze wel: Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic, Olympus, Pentax, Leica en vele anderen. In onze showroom kun je hands-on gaan met de nieuwste camera's, de mooiste objectieven even uitproberen op je eigen camera en rustig even kijken wat je allemaal kwijt kunt in die ene fototas die je op het oog hebt.

Voor goed advies en een lekkere kop koffie

Als je binnen komt in onze showroom, die compleet voorzien is van airconditioning voor een aangename temperatuur, word je altijd vriendelijk en met een lach te woord gestaan. Bij onze medewerkers op de vloer kun je altijd terecht met je vragen en voor een stukje professioneel advies op maat. Want iedereen is anders, en aan de hand van jouw verhaal zorgen wij ervoor dat je verder komt met jouw passie. 

En omdat je van praten best een droge keel kunt krijgen, is onze showroom voorzien van uitstekende koffie-automaten voor een lekker kopje koffie, een cappucino of een kop thee. En ter verkoeling op de warme dagen hebben we natuurlijk ook gewoon een glaasje water voor je klaar staan!

Ook voor onderhoud en reparatie

Handig, zo'n camera met verwisselbare lenzen, maar het regelmatig wisselen van objectief kan ervoor zorgen dat er stof op de sensor van je camera terecht komt. Vervelend, want dit kan zorgen voor vlekken op je foto's en films. In onze showroom kun je terecht voor een goed verzorgde reiniging van de sensor van je camera. Klaar terwijl je wacht! Ook kleine reparaties aan je camera of objectief kunnen we direct voor je verhelpen. En als je apparatuur wat meer liefde en aandacht nodig heeft, en de klachten wat serieuzer zijn, dan zorgen wij ervoor dat deze naar een gecertificeerde reparateur gestuurd wordt voor een grondige reparatie. En is je camera kapot gegaan buiten de garantieperiode, maar heb je deze niet bij ons gekocht? Geen probleem, ook dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze gerepareerd wordt! 

Wanneer kom jij langs?

Met zoveel moois, zoveel kennis, een lekkere kop koffie en een prachtig natuurgebied om de hoek, kun je het natuurlijk niet maken om niet een keertje te komen kijken in Apeldoorn. Dus, wanneer kom jij? Wij staan voor je klaar!

Adres

Openingstijden 

Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn
Nederland 

Maandag t/m vrijdag

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag

9:00 - 13:00 uur

Zondag

gesloten

Gewijzigde openingstijden

Naast de officiële feestdagen kan het voorkomen dat wij op andere dagen gewijzigde openingstijden hanteren of gesloten zijn. Hieronder vind je de tot nu toe bekende afwijkende openingstijden van onze showroom, klantenservice en verzending (magazijn).

 • 2e Paasdag, maandag 21 april 2019 - Gesloten
 • Koningsdag, zaterdag 27 april 2019 - Gesloten
 • Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 - Gesloten
 • 2e Pinksterdag, maandag 10 juni 2019 - Gesloten
 • 1e Kerstdag, woensdag 25 december 2019 - Gesloten
 • 2e Kerstdag, donderdag 26 december 2019 - Gesloten

Btw-vrije levering voor klanten uit het buitenland

Woon je buiten de Europese Unie en koop je een product in de CameraTools showroom? Dan kun je eenvoudig je betaalde BTW terugvorderen dankzij onze samenwerking met Global Blue! Bij je aanschaf ontvang je een door ons ingevuld formulier en een instructieboekje met uitleg hoe en waar je op Schiphol Airport de BTW terug kunt krijgen via Global Blue.

CameraTools showroom panorama

Dit is CameraTools

Bij ons kun je rekenen op

 • Foto & video experts
 • Deskundig advies
 • Gratis verzending*
 • Snel thuisbezorgd
 • Stevig verpakt

Wat wil je nog meer?

Onze showroom

Dé plek voor de liefhebber van fotografie en video

Openingstijden

Route

Contact