Contact

We gaan geen enkele vraag uit de weg en geven je graag advies op maat als je er even niet meer uit komt. Gewoon even hulp nodig? Dan kun je op verschillende manier met ons contact opnemen. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur bereikbaar, en op zaterdagen van 9:00 tot 13:00 uur.

Gewijzigde openingstijden

Op donderdag 14 maart zijn onze showroom en klantenservice in verband met een personeelsuitje tot 15:00 uur geopend. Uiteraard staan we vrijdagochtend weer voor je klaar!

Via online chat

Direct assistentie nodig maar geen zin in een warm oor van de telefoon? Je kunt nu ook met ons chatten tijdens de openingsuren van de klantenservice, als ze niet te druk bezig zijn met allerlei vragen beantwoorden via de mail en telefoon. Je vindt de chat rechts onderin je scherm, of je klikt gewoon op deze link om het chatscherm te openen.

Via e-mail

Met een digitaal berichtje naar info@cameratools.nl kun je je vraag op ieder moment stellen, met zoveel of zo weinig woorden als je wil. We streven ernaar om iedere e-mail binnen 48 uur van antwoord te voorzien. Geen zin om je e-mailprogramma te openen? Gebruik dan het contactformulier onder aan de pagina om een e-mail te sturen.

Via social media

Heeft je vraag niet zoveel woorden nodig? Dan kun je ons ook een berichtje sturen via Twitter of Facebook . Je mag ons natuurlijk ook gewoon taggen als je een mooie foto hebt gemaakt die je even wil delen!

Telefonisch

Liever persoonlijk contact? Dan kun je ons bellen op 055 - 53 80 800 . Je krijgt dan een van onze ervaren medewerkers aan de lijn die hun best zullen doen om je vraag optimaal te beantwoorden.

In onze showroom

Weet je niet zeker of je je probleem goed uit kunt leggen over de telefoon of over e-mail? Dan kom je toch gewoon even langs in onze showroom! Onze experts op de winkelvloer helpen je graag. En is het druk en moet je even wachten? Dan krijg je van ons een lekker kopje koffie voordat je aan de beurt bent. Je vindt ons aan de Paramariboweg 41 in Apeldoorn.

Natuurlijk mag je ons ook aan de mouw trekken als je een suggestie of klacht hebt. Aarzel niet om even wat van je te laten horen: we denken graag met je mee, en vinden het leuk als je met ons mee denkt.

Speciale openingstijden

Door het jaar heen zijn er verschillende feestdagen waarop ook wij bij CameraTools wel eens genieten van een extra vrije dag. Hieronder vind je een lijstje met belangrijke feestdagen en of wij op die dagen geopend zijn of gesloten.

  • Maandag 24 december, gewijzigde openingstijden van 9:00 tot 14:00 uur geopend
  • Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december 2018 - gesloten
  • Tweede Kerstdag, woensdag 26 december 2018 - gesloten
  • Oudjaarsdag, maandag 31 december 2018, gewijzigde openingstijden van 9:00 tot 14:00 uur geopend
  • Nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari 2019 - gesloten
Contactgegevens
 CameraTools B.V.
Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn
Nederland
   
Telefoon : 055 - 5380800
Fax : 055 - 5331486
E-mail : info@cameratools.nl
   
 KvK-nummer: 08165734
BTW-nummer: NL818651489B01
   
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
10:00 - 17:00 uur

Zaterdag
9:00 - 13:00 uur

Stuur een bericht

(Velden met een • zijn verplicht)

Naam •
E-mail •
Telefoon
Bericht •

Klachten

Heb je een klacht over een product of onze dienstverlening? Dan horen we dat natuurlijk graag. Met de door jou aangeleverde informatie kunnen wij er voor zorgen dat we het in de toekomst beter doen, en dat we betere producten in ons assortiment opnemen.

Je kunt je klacht zowel telefonisch (bel naar 055 - 538 0800) als per e-mail (stuur je mail naar info@cameratools.nl ter attentie van Remco Hübner) naar ons toe sturen, of door gebruik te maken van bovenstaand contactformulier. Je krijgt geen ontvangstbevestiging van je klacht, maar we doen onze best om je klacht zo spoedig mogelijk te behandelen. Je krijgt in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie van ons.

Als je van mening bent dat je klacht niet naar behoren is behandeld, dan kun je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag ( www.sgc.nl).  Tevens kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Dit is CameraTools

Bij ons kun je rekenen op

  • Foto & video experts
  • Deskundig advies
  • Gratis verzending*
  • Snel thuisbezorgd
  • Stevig verpakt

Wat wil je nog meer?

Onze showroom

Dé plek voor de liefhebber van fotografie en video

Openingstijden

Route

Contact