Studio & Strobist

Wordt meester van het licht, buiten en in de studio

De manipulatie en beheersing van licht is een van de moeilijkste onderdelen van fotografie. Ga je voor zacht licht, of juist voor harde schaduwen? Een koele uitstraling of warm zonlicht? Met de juiste studio- en strobistproducten buig je het licht om naar jouw wensen!

In de studio kun je complete controle uitoefenen op het licht. Met de juiste studio flitssets en lichtvormers leg je binnen no-time een geweldige fotoshoot vast in een vertrouwde en bekende omgeving. Denk daarna ook eens aan de inrichting van je studio: een mooie kleur achtergrondrol of een doek met patroon kan de sfeer van je beelden in een handomdraai veranderen.

Als je de stap naar buiten zet, kun je een complete flitsset meenemen als je het laat draaien op een generator of accu. Of je gaat over op de strobist-methode: met compacte (reportage)flitsers, die je gewoonlijk op je camera zet, handmatig en los van de camera flitsen voor beter licht dan het omgevingslicht dat er gewoonlijk is. Strobist is een creatieve manier van flitsen, waarbij je op locatie met de juiste flitsers en lichtvormers buitengewone resultaten kunt behalen!