Sekonic C-700 Spectrometer

Artikelcode: SEKC-700
|
|
Sekonic C-700 Spectrometer
Sekonic C-700 Spectrometer
Sekonic C-700 Spectrometer
Sekonic C-700 Spectrometer

€ 1.170,-

€ 966,94 excl. btw

Tijdelijk uitverkocht
Nieuw Product, Reserveer/Bestel nu!

  • Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland!
  • Met 2 jaar garantie
  • Onze klanten waarderen ons met een 9.4!

In het kort

  • Zeer betrouwbaar en accuraat
  • Vrijwel elke vorm van licht kun je meten
  • Ingebouwde PocketWizard radio module
  • Kleurtemperatuurbereik van 1600K tot 40000K

Productinformatie

Met de zeer nauwkeurige Sekonic C-700 lichtmeter heb je de mogelijkheid om vrijwel elke vorm van licht te meten. Of het nou om het meten van LED, HMI-fluorescentieverlichting of natuurlijk daglicht gaat, de C-700R is altijd zeer accuraat. Dankzij de ingebouwde lineaire CMOS-sensor worden de metingen zeer precies in stappen van slechts 1nm uitgevoerd. Hierdoor worden pieken in het spectrum van de lichtbron tot in detail getoond. Zelfs intensiteitspieken die vooral voorkomen in LED- en TL-lampen veroorzaken geen onjuiste meting. De C-700 is voorzien van een ingebouwde PocketWizard radio module waarmee je flitsers op afstand kunt triggeren om zo de kleurtemperatuur en hoeveelheid licht te meten. Het bereik van de PocketWizard radio module bedraagt circa 100m.

Met de C-700 kan je ook flitslicht meten waardoor je de kleurinformatie kunt aflezen voor een perfecte witbalans. De kleurtemperatuur wordt in Kelvin weergegeven, bij verlichtingssterkte heb je de keuze tussen lux of lux sec. Het grote 4.3" LCD touchscreen display geeft je toegang tot de vele instellingen en weergavemogelijkheden zoals spectrale lichtdistributie, CRI kleurdata, vergelijkingen tussen lichtbronnen en meer. Door het grote kleurtemperatuurbereik van 1600K tot 40000K en de grote nauwkeurigheid is de C-700 een zeer flexibel inzetbaar gereedschap voor de professionele foto- en videograaf of het nu in de studio is of op locatie.

Accessoires voor de Sekonic C-700 Spectrometer

Reviews van de Sekonic C-700 Spectrometer

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven