Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu

Artikelcode: ELI10266.1
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu
Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Productinformatie

Voor uw Ranger Quadra set komt Elinchrom met een nieuwe 400ws batterij flitssysteem, namelijk de Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu. Deze outdoor unit kunt u zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn gericht op mobiliteit en gebruikersgemak. Op de outdoor units kan er met twee verschillende lampkoppen gewerkt worden, de S-Heads (portretfotografie) en de A-Heads (actiefotografie).


Het vermogen wordt asymmetrisch verdeeld, waarbij er 2/3 van het vermogen door aansluiting A wordt verdeeld en 1/3 door uitgang B. Dit maakt de Ranger Quadra uitermate geschikt voor het werken met een hoofdlicht en een invullicht. Er zijn een aantal reflectoren en softboxen specifiek voor de Quadra ontworpen en wanneer je gebruik maakt van de Reflector adapter kun je over het gehele assortiment aan accessoires van Elinchrom beschikken.


* De optionele Skyport Wi-Fi module is nodig om het WiFi signaal van Apple iPhone™, iPad™ and iPod Touch™ te 'vertalen'naar het radiografische signaal van de Skyport RX.
* Om de computer (PC of Mac) te gebruiken in de studio en te laten communiceren met de flitsers, is de optionele Skyport USB module nodig.
De software voor zowel de computer, als de App voor de iPhone en iPad zijn nu al gratis te downloaden, waarbij je nu al in de testomgeving kunt kijken welke mogelijkheden de software in huis heeft!

In de verpakking

1x Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX unit (400Ws)
1x Elinchrom Ranger Quadra Gel Accu
1x Synchronisatiekabel 5 meter
1x Multivoltage lader, inclusief adapters voor gebruik in het buitenland
1x Schouderband

Accessoires voor de Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu

Reviews van de Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX + Gel Electrolyte Accu

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven