Cactus Laser Trigger LV5

Artikelcode: CAC1107
|
OP = OP
NOOIT MEER LEVERBAAR
Cactus Laser Trigger LV5

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Productinformatie

Cactus LV5 is een laser trigger die u toelaat om te doen hoge snelheid fotografie en fauna traps. Of u geïnteresseerd bent in het vastleggen van prachtige waterdruppels, gezichtsuitdrukkingen van atleten bij de finish vanuit meerdere invalshoeken, of wilde dieren bewegingen op heterdaad betrapt, met behulp van de de LV5 Laser Trigger kunt u met gemak onvergetelijke beelden creëren.

Laser en Radio Trigger
Met meer dan een jaar van onderzoek en ontwikkeling creëerde Cactus een apparaat dat is uniek in de markt: met gecombineerde laser en radio frequentie technologie in een compact pakket. Afgezien van een lampstatief, driepoot en een ontspanknop kabel voor uw camera is de LV5 alles wat je nodig hebt om dat specifieke spektakel vast te leggen. Met een gewicht van iets meer dan 300 gram en slechts vier benodigde AAA batterijen voor zowel de LV5 zender als sensor, is het misschien wel de meest veelzijdige laser trekker tot heden.

Cactus V5 Compatible
De LV5 is een Klasse 1 laserapparaat die uw camera bedient hetzij door rechtstreekse bekabelde verbinding of draadloos via de ingebouwde Cactus V5 RF-module. Sinds de LV5 draait op dezelfde kanalen als de V5, kan deze communiceren met de cactus V5 transceivers, zeer handig voor high-speed fotografie.

Trap & Escape
Trap Mode en Escape Mode zijn de twee triggering modi van de LV5. Zoals de naam al zegt, Trap Mode maakt een beeld wanneer de laser wordt onderbroken door een object. Terwijl dit in Escape modus gebeurt wanneer het object de laser verlaat en wordt gedetecteerd door de sensor. De camera kan een enkel foto maken of meerdere foto's naar wens.

Vertraging & Freeze Timers
Met de LV5 kunt u de delay en freeze timing zelf aanpassen, dit geeft je nauwkeurige controle over wanneer de sluiter ontspant na het detecteren van een gebeurtenis. Er zijn 15 selecteerbare vertragingen. De vertragingstijd kan worden ingesteld van 1 ms tot 400 ms, terwijl de Freeze periode instelbaar is van 20ms tot 4 seconden.

Kenmerken:
- Duo Mode Triggering (DMT). Cactus LV5 kan worden veroorzaakt door: (1) het blokkeren van de overbrenging tussen de laser zender en sensor, of (2) het verwijderen van het object tussen de laser zender en sensor.
- Werkt draadloos met Cactus V5 en de daaropvolgende V5-compatibele modellen. Cactus LV5 combineert laser en radiofrequentie (RF) technologie in een enkel apparaat. Met een ingebouwde Cactus V5 transceiver module in de sensor, LV5 kunt u instant camera foto's te nemen met een onbeperkt aantal draagbare flitsers, draadloos!
- Lange werk afstand. De werkafstand tussen de laser zender en de sensor is tot 150 meter.
- Werkt onder zonlicht. De LV5 werkt niet alleen onder omgevingslicht, zijn intelligente ontwerp maakt het ook mogelijk om te werken onder zonlicht.
- Ondersteunt enkele en continue opnamen. Ondersteunt bulb opnamen. De LV5 biedt eindeloze mogelijkheden voor uw creatieve werk.
- Shutter Delay en Freeze: ontspanvertraging en post-shutter vries periode instelbaar in 15 stappen.
Het maakt niet uit als je een wildlife fotograaf, een amateur of een professional die schiet in de studio, de LV5 is uw beste compagnon voor de beslissende druk op de ontspanknop. Het vangt de actie of bevriest die ene fractie van een seconde van vermaak.

In de verpakking

- LV5 Emitter x1
- LV5 Sensor x1
- LV5 Hood x1
- Delay/Freeze Sticker x2
- Poster x1;
- 3.5mm Plug Cable (CA-350) x1
- PC Sync Cable (CA-100) x1
- AAA Battery x4
- English User Manual x1

Accessoires voor de Cactus Laser Trigger LV5

Reviews van de Cactus Laser Trigger LV5

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring

Specificaties van de Cactus Laser Trigger LV5

Merk Cactus
Werken radiofrequentie2.4GHz
Aantal radio kanalen16
Selecteerbare laser frequenties500Hz, 1KHz
Ondersteunde sync snelheidtot 1/1000s (onder voorbehoud van sync van de camera snelheidsbegrenzers)
Effectieve afstand tussen zender en sensor150m in een donkere omgeving, 20m onder sterk en direct zonlicht
RF effectieve afstand0.3m tot 100m
Bedrijfstemperatuur-20 ° C tot +50 ° C (-4 ° F tot 122 ° F)
Camera spanning hanteren0V tot 6V
Opgenomen vermogenWerkt met 4 of 8 AAA 1,5 V batterijen in de zender en sensor
Batterij consumptie (2 AAA / 4 AAA batterijen)Zender:40 uur / 80 uur, Sensor: Stand-by 90hrs / 180 uur, Trap werking: 85hrs / 175hrs, Escape werking: 60 uur / 125hrs
Hoek slot tilt20 ° tot 65 ° omhoog
Ontspanknop poort3,5 mm
AfmetingenZender: 92mm (L) x 80mm (B) x 93mm (H), Sensor: 153mm (L) x 80mm (B) x 93mm (H) (inclusief kap)
GewichtZender: 135g, Sensor: 175g (inclusief kap)
Website fabrikant »
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven