PocketWizard MiniTT1 Transmitter Canon

Artikelcode: PWMINITT1
|
|

€ 143,-

€ 118,18 excl. btw

Direct leverbaar
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

  • Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland!
  • Met 2 jaar garantie
  • 30 dagen recht van retour
  • Onze klanten waarderen ons met een 9.5!

Productinformatie

De kleinste Pocket Wizard radio ooit, de MiniTT1 transmitter, schuift men in de hot-shoe, en de MiniTT1 biedt tevens plaats aan een flitser in de eigen hot-shoe, ondertussen werkend met remote Pocket Wizard units. Als remote unit kunnen 1 of meer FlexTT5 units, maar ook de oude Pocket Wizard units aangestuurd worden om flitsers of camera's te triggeren.

De MiniTT1 is zeer makkelijk in het gebruik; schuif de unit in de hot-shoe van de camera en hij is klaar voor de shoot. Het nieuwe ControlTL systeem interpreteert de complexe data die vanuit de hot-shoe verzonden wordt, en zet deze om in een betrouwbaar digitaal radio signaal. Verander bijv. de flitsbelichtingscompensatie en de info wordt naadloos doorgegeven aan de remote flitser. Maar ook veranderingen van ISO, sluitertijd en diafragmawaarden worden razendsnel doorgegeven en aangepast. Het Pocket Wizard ControlTL radiosysteem maakt het mogelijk om verder en sneller te fotograferen, maar ook op moeilijk bereikbare plekken, achter muren, in de felle zon, enz. In deze situaties leggen infrarood systemen het af tegen de radiografische signalen van het Pocket Wizard systeem.

De MiniTT1 is te gebruiken in combinatie met elke Pocket Wizard receiver, inclusief de FlexTT5, Plus II en de MultiMax. Op deze manier kan men optimaal gebruik maken van de Hypersync technologie van Pocket Wizard. Deze techniek maakt het mogelijk om een synchrotijd tot 1/500 sec. te flitsen. Is er een snellere tijd nodig? Geen probleem, door een snellere sluitertijd in te stellen, gaat het systeem automatisch in de FP/High-speed stand en zonder ook maar enige knop of instelling te hoeven veranderen, wordt het mogelijk om tot maar liefst 1/8000 sec. te gaan. Verder is het mogelijk om tot 8 beelden per seconde te schieten!

Ook is er nieuwe software beschikbaar om de MiniTT1 te supporten via de USB poort, namelijk het Pocket Wizard Utility program. Via deze software kunnen er allerlei configuratie-instellingen aangepast worden, zoals kanaal settings, Hypersync timing, sleep-mode timer, enz. Maar het is ook mogelijk om firmware-updates te installeren.


Specificaties:

- Maximum bereik: MiniTT1 triggering remote Pocket Wizards via standaard kanaal: 365meter.
- Maximum bereik: MiniTT1 triggering remote FlexTT5 via ControlTL kanaal: 240 meter.
- Frequentie: 433 Mhz.
- Kanalen: 52 kanalen over 26 frequenties
- Batterijen: 1x CR2450 knoopcel
- Auto Power-off: Gaat in de 'slaapstand' zodra de camera in de 'slaapstand' gaat
- Zones: 3 A-B-C
- Maximaal aantal frames per seconde: 8 beelden per seconde
- Afmetingen: LxBxH 9.2x7.3x3.6cm
- Antenne: rubber antenne 6.9cm 180 graden roteerbaar
- Gewicht met batterijen: 153 gram

Accessoires voor de PocketWizard MiniTT1 Transmitter Canon

Anderen kochten bij dit product ook

Reviews van de PocketWizard MiniTT1 Transmitter Canon

Wat vinden anderen van dit product?

Ben Fienieg

op 21-11-2017

Na heel lang, met één Flex TT 5 in combinatie met een AC3 controller op de camera, besloot ik om 2 redenen een PW Mini TT1 te kopen.
In de eerste plaats omdat ik een derde flitser wilde aan sturen en dus de Flex TT5 op de camera voor dit doel wilde gaan gebruiken.
De 2e reden is dat ik de PW Mini TT1 met PW AC3 controller op de camera veel esthetischer vind. Het geheel werkt perfect!
Dank aan de snelle bezorging door CameraTools.

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven