Strike Finder Pro II Trigger

Artikelcode: STRIKE902
|
OP = OP
NOOIT MEER LEVERBAAR
Strike Finder Pro II Trigger

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Productinformatie

De Strike Finder Pro II Camera Trigger is de laaste trigger van Ubertronix. De intervalmeter van de Pro II is gedaald en het geluid van de Elite bijgevoegd. Net als de andere Strike Finder is dit een uitzonderlijke camera trigger die word geleverd met buitengewone mogelijkheden. De Pro II hecht aan de flitschoen van uw camera en maakt verbinding via een speciale kabel. De trigger zal uw camera activeren, bij het ontdekken van geluid, verlichting, of wanneer een laserstraal word onderbroken. De camera maakt een opname binnen 45-60 miliseconden,wat haast onmogelijk is om te nemen met hand/oog reactie.
Deze Strike Finder Pro II word geleverd met MC30 Kabel voor Nikon Camera's.

Kenmerken :

- Afmetingen : 11.2 x 6.6 x 2.1 cm
- Batterij : 9V
- Camera kabel : 15.2cm

Accessoires voor de Strike Finder Pro II Trigger

Reviews van de Strike Finder Pro II Trigger

Wat vinden anderen van dit product?

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven van dit product. Wees de eerste!

Wat vind jij van dit product?

Laat een review achter met jouw mening over dit product. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken voor hun volgende aanschaf, en maak jij kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,-! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl/feedback.

Beoordeling
(slecht) Score Score Score Score Score (heel goed)
Naam bij review
Jouw e-mailadres
Jouw ervaring
Alles gezien? Ga dan weer terug naar boven