Camera huren?

Een camera of objectief huur je voordelig en snel bij CameraTools

Soms heb je gewoon even iets anders of extra’s nodig, maar ga je het niet zo vaak gebruiken dat je het nieuw aan wil schaffen. Of je twijfelt of die ene camera of lens je geld waard is, en zou je hem toch graag eerst even uitgebreid uitproberen. Dan ga je toch gewoon een dagje (of twee, drie) huren!

CameraTools heeft een ruim assortiment aan Canon en Nikon camera’s, lenzen en flitsers die je kunt huren. Daarnaast is het ook mogelijk om een complete flits-set te huren voor in de studio of onderweg. Meer bezig met video, en wil je goed geluid opnemen? Dan kun je ook een complete draadloze geluids-set huren. Benieuwd of het artikel dat jij wil huren beschikbaar is als je hem nodig hebt? Bel ons dan op telefoonnummer 055 - 538 0800 of stuur een e-mail naar verhuur@cameratools.nl. Op die manier kunnen we direct voor je kijken of de gewenste artikelen beschikbaar zijn, en krijg je snel antwoord.

Voor meer informatie over de huurvoorwaarden verwijzen we je graag naar onze klantenservice-pagina met extra uitleg en de spelregels.

Filteren
Sorteren:
per pagina artikelen
  1 2 3 » van 3
  1 2 3 » van 3