10 & 11 jan. - Studiodagen in de showroom van CameraTools

Doe meer in de studio!

Op donderdag 10 en vrijdag 11 januari staat CameraTools in het teken van de Studiodagen! Deze twee dagen worden er drie sessies gehouden door een Profoto expert waarin je meer te weten kunt komen over portretfotografie, actiefotografie en lightshaping, waarbij je leert hoe je het licht naar je hand kunt zetten. Naast deze sessies zullen specialisten van Eizo en Wacom beide dagen aanwezig zijn om jouw brandende vragen te beantwoorden en je te informeren over kalibratie, kleurwaarden en het gebruik van tekentablets.

Portretfotografie

Sprekende portretten maken vol expressie, hoe doe je dat? Aan de hand van diverse tips & tricks gaan we het geheim van sprekende portretten ontrafelen. Natuurlijk beginnen we bij het licht, maar een goed portret is meer dan licht alleen. Bijna even belangrijk zijn achtergrond, compositie en gezichtsuitdrukking. Tijdens de sessie portretfotografie gaan we hier dieper op in!

Actiefotografie

Bij actiefotografie draait alles om het vastleggen van een split-second, waarbij de actie in beweging en expressie wordt vastgelegd. Qua creativiteit kan je vele kanten op, zoals gebruik van omgevingslicht, flitslicht of juist combineren. En wil je de actie bevriezen of juist de beweging vastleggen? Tijdens deze sessie worden o.a. deze aspecten behandeld waarbij je creativiteit wordt getriggerd om er zelf mee aan de gang te gaan.

Lightshaping

Ontdek meer over de geheimen van het vormen van het licht. Je leert meer over de voorbereiding, de belichting, het werken met flitsers, het manipuleren van het licht met diverse lichtvormers en het bepalen van de sfeer en compositie.

Tijdschema

Op beide dagen wordt er een sessie portretfotografie, een sessie actiefotografie en een sessie lightshaping georganiseerd.

  • 10:00 tot 11:30 - sessie Portretfotografie
  • 13:00 tot 14:30 - sessie Actiefotografie
  • 15:00 tot 16:30 - sessie Lightshaping

De sessies zijn gratis toegankelijk, maar er is slechts beperkt plek dus inschrijving vooraf is verplicht. Laat ons weten via onderstaand aanmeldformulier weten welke sessie jij bij wil wonen en waarom, en mogelijk ben jij één van onze genodigden tijdens de Studiodagen in onze showroom! Deelnemers krijgen per e-mail van ons bericht.

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoon Voor noodgevallen
Welke sessie wil jij bijwonen? Maximaal 1 keuze
Opmerking