24 mrt & 14 apr - 360 graden fotografie van A tot Z en Advanced Training met Martijn Baudoin

360 graden fotografie is niet meer weg te denken uit het media landschap. Google, makelaars, dierentuinen, hotels, winkeliers, restaurants en zelfs de grote automerken komen met geweldige marketingplatformen en publicaties in 360 graden. Martijn Baudoin vloog de afgelopen jaren de wereld rond om voor onder andere Jumeirah Inside de 360 graden foto’s te maken. Daarnaast heeft hij het meest succesvolle Google Maps portfolio dat er is.

Training van A tot Z

Wil je beginnen met 360 graden fotografie of juist verder de diepte in? Met de speciale  A tot Z training in 1 dag, die gehouden zal worden op vrijdag 24 maart 2017 door Martijn Baudoin, leer je de ins en outs om te upgraden naar een professioneel plan voor 360 graden fotografie. Met name gericht op de hardware, software en workflow in Lightroom, PTGui en Pano2VR, Nadir patchen en publicatiemogelijkheden.

Advanced Training

Wil je nog een stapje verder gaan? Op vrijdag 14 april 2016 kun je ook nog eens deelnemen aan de Advanced Training. Deze dag gaat verder in op het gebruik van geavanceerdere hardware zoals poles en drones en de brug naar 360 video en Virtual reality. Zo leer je hoe je 360 graden belevingen naar de volgende, interactieve, stap kunt brengen.

In het kort

De 360 graden fotografie A tot Z training zal plaatsvinden op vrijdag 24 maart van 10:00 tot 16:00 uur. De Advanced Training zal gehouden worden op vrijdag 14 april van 10:00 tot 16:00 uur in de workshop-ruimte van CameraTools in Apeldoorn, Paramariboweg 41. Deelname aan de workshops kost € 125,- per dag, per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en een verzorgde lunch. Voor beide dagen geldt een minimaal aantal deelnemers van 8 en een maximaal aantal deelnemers van 12. Doe je mee aan beide dagen? Dan krijg je € 10,- korting op de tweede dag!

Meld je nu aan

Via onderstaande links kun je eenvoudig jouw ticket bestellen voor één of beide dagen. Door gebruik te maken van de voordeelbundel krijg je ook nog eens € 10,- korting op de tweede dag! Je kunt je tickets eenvoudig betalen via iDeal of bankoverschrijving. Als je betaling voltooid is staat jouw plekje gereserveerd! Vermeld in het opmerkingen-veld ook even of je nog speciale dieet-wensen of allergiën hebt - wij doen dan ons best om hier rekening mee te houden voor de lunch.

Let op: onze instructieruimte waar de lezing gehouden wordt is enkel bereikbaar via een trap en is dus niet rolstoeltoegankelijk.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie