8 & 9 dec. - Lowland Photo Festival in Kinepolos Antwerpen

Het internationale natuurfotografiefestival Lowland Photo Festival is dit jaar al aan zijn vijfde editie toe en is dé ontmoetingsplaats voor iedereen met een liefde voor natuur en fotografie! Tijdens het weekend van 8 en 9 december 2018 strijken duizenden natuurfotografen neer in Kinepolis Antwerpen om te genieten van een dagvullend programma met lezingen van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, van een grootste natuur- en fotografiebeurs boordevol demo's en workshops én van prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken.

Boeiende lezingen

Deze vijfde editie van het Lowland Photo Festival belooft weer een weekend lang genieten te worden van tientallen lezingen van toonaangevende natuurfotografen uit België, Nederland en ver daarbuiten. Natuurlijk komt ieder facet van natuurfotografie aan bod: van macro- tot luchtfotografie, van landschap tot wildlife. Met prachtige verhalen, handige fotografietips en de beelden die geprojecteerd worden door de exclusieve laserprojector van Kinepolos staat je een indrukwekkende beleving te wachten.

Grootse fotografiebeurs

Tijdens het Lowland Photo Festival kun je niet alleen genieten van prachtige exposities en indrukwekkende lezingen, je kunt er ook een bezoek brengen aan een groots opgezette natuurfotografiebeurs op 2.000 m²! Uiteraard vind je hier alle grote fotografie- en optiekmerken, maar ook leveranciers van alle handige accessoires, reisorganisaties, uitbaters van fotografiehutten... én natuurlijk is ook CameraTools met een stand aanwezig op de beurs! De beurs is beide dagen open van 9:00 tot 18:00 uur en toegankelijk voor slechts € 2,-.

Prachtige exposities

Even rustig genieten van prachtige natuurfoto's kan in de expositieruimte die je gratis kan bezoeken in Kinepolos. Hier kuier je langs honderden knappe beelden, van onder meer Lowland Photographer of the Year 2017 March Steichen en de finalisten van de Lowland Photo Contest 2018.

Tickets

Een dagticket voor het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor leden van Landschap vzw en 47 euro per persoon voor niet-leden. Wil je geen dag missen van het Lowland Photo Festival? Dan kun je ook profiteren van een extra voordelig weekendticket!

Meer weten over het Lowland Photo Festival of direct jouw ticket boeken? Ga dan naar www.landschapvzw.be/lowland. Hopelijk zien we jou ook tijdens dit grootse natuurfotografie festival!