di 26 jun. - #BeCreative boek releaseparty met MasterClass van Arno de Bruijn

Op dinsdag 26 juni verschijnt het nieuwe #BeCreative boek van bruidsfotograaf Arno de Bruijn van Trouwdag in Beeld! Arno heeft jarenlange ervaring als professioneel bruidsfotograaf, maar ook als mentor en coach voor diverse fotografie-opleidingen. Daarnaast is hij ook MagMod expert en geeft hij veel workshops over creatief flitsen. Zijn nieuwe 196 pagina's tellende boek is een uitgebreid naslagwerk met praktische informatie over poseren, compositie en licht in verschillende vormen. De uitgave van zo'n fantastisch boek verdient een feestje - en dat gaan we vieren op dinsdag 26 juni met een speciale Masterclass!

Dus wil jij creatief leren werken met Speedlites en MagMods om supergave beelden te maken en na afloop thuis rustig nog veel meer tips en tricks leren uit het nieuwe #BeCreative boek? Kom dan naar deze exclusieve masterclass die op dinsdag 26 juni van 19:00 tot 22:00 uur plaats zal vinden bij CameraTools in Apeldoorn en ontvang hierbij ook nog eens een (naar wens gesigneerd) exemplaar van het #BeCreative boek van Arno de Bruijn!

Deelname aan deze masterclass kost slechts € 64,95 en dat is dus inclusief het #BeCreative boek ter waarde van € 54,95! Bestel snel jouw ticket via onze site want er is slechts beperkt plek!

Bestel jouw ticket voor deze Masterclass