do 21 dec. - Exclusieve Sony VIP-avond bij CameraTools

Op donderdag 21 december organiseren Sony en CameraTools een exclusieve VIP-avond van 18:00 tot 21:00 uur in de CameraTools showroom in Apeldoorn. Deze avond zullen Sony ambassadeurs Gustav Kiburg en Jan Vermeer aanwezig zijn om je alles te vertellen over de waanzinnige camera’s en objectieven van Sony én profiteer je als VIP-gast van exclusief voordeel.

Vanaf 18:00 uur word je ontvangen met een hapje en een drankje door de CameraTools specialisten en de ambassadeurs van Sony. Gustav en Jan laten je zien wat voor fantastische beelden je zoal vast kunt leggen met de apparatuur van Sony, waaronder de Sony A7-serie systeemcamera’s met de haarscherpe Sony G en G Master lenzen, en de RX10- en RX100-serie compactcamera’s.

Maak kans op een Sony VIP-dag

Natuurlijk zullen er ook speciale Sony aanbiedingen met exclusieve kortingen zijn waar je op deze avond van kunt profiteren. Als je op deze avond een Sony-product aanschaft maak je ook nog eens kans om op een nader te bepalen datum deel te nemen aan een speciale VIP-dag waarbij je onder begeleiding van Gustav Kiburg de Veluwe op gaat en je echt alles over je Sony camera te weten kunt komen om er het maximale uit te halen!

De VIP-avond is gratis en voor iedereen toegankelijk, we vragen je alleen wel om je vooraf even in te schrijven zodat we weten voor hoeveel personen we wat lekkers en te drinken moeten verzorgen. Zien we jou ook op donderdag 21 december? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

Aanmeldformulier

Ja, ik ben wil erbij zijn!
Je naam
E-mailadres
Aantal personen
Opmerking optioneel

Ook op deze avond: kerstmarkt voor Serious Request

In de week voor kerst staat het glazen huis van Serious Request in Apeldoorn. Dit jaar wordt er geld ingezameld om families te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt geraakt door een ramp of conflict.

Onze buren op hetzelfde industrieterrein, Imagebuilders aan de Paramariboweg 17, organiseren op donderdag 21 december van 19:30 tot 22:00 uur een gezellige kerstmarkt. Tijdens deze kerstmarkt wordt geprobeerd om een nog hoger bedrag voor Serious Request op te halen. Ook jij bent van harte welkom! Er komt een swingende live band, je kunt op de foto met de echte kerstman en natuurlijk is er ook glühwein.

Daarnaast kun je ook een speciale set met kaarsen en kandelaars kopen in de vorm van huisjes. Met deze huisjes benadrukt Imagebuilders het doel van dit jaar. Deze huisjes zijn natuurlijk erg leuk om tijdens de koude winterdagen wat warmte in huis te brengen en je steunt ook nog eens het goede doel! De prijs voor een set is € 10,-. Een set bestaat uit 3 huisjes & 3 kaarsen verpakt in een doosje. Je kunt de huisjes nu bestellen via  https://seriousrequest.imagebuilders.org/. Wees er wel op tijd bij want op = op!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie