do 29 nov. - Workshop Licht, Moment en Compositie!

Wil je ook meer uit je reportageflitsers halen? Je grenzen verleggen en creatief omgaan met licht en compositie? Deze speciale en exclusieve CameraTools flitsworkshop staat in het teken van het gebruik van OCF Flitsers, MagMods, Rotolights, Flashbenders en we laten ook de nieuwe Magbox voorbij komen. Met deze workshop ga je met veel inpisratie en kennis naar huis welke je meteen in praktijk kan toepassen en daarmee je fotografie weer naar een hoger niveau brengen!

Licht, moment en compositie

Want wat is een goede foto? Hoe raakt een foto je op één of andere manier? Een goede foto moet je voelen en direct laten leiden naar het onderwerp, dan heb je alle belangrijke elementen goed te pakken. Maar wat als het licht op een of andere manier ontbreekt of gewoonweg slecht is? Dan is deze flitsworkshop zeer geschikt voor jou!

Arno de Bruijn weet in alle omstandigheden met flitslicht om te gaan en kan van een onmogelijke situatie een prachtig geheel maken. Jij kunt dat ook want flitsen is niet moeilijk. Arno heeft 10 jaar geleden van zijn passie zijn werk gemaakt en is succesvol fulltime fotograaf (#BeCreative studio & Trouwdag in Beeld) en heeft inmiddels ik al meer dan 450 bruiloften op zijn nam staan en een veelvoud aan portretshoots geshoten. Arno is ook auteur van het #BeCreative fotografie boek, is MagMod Expert, specialist op het gebied van creatief en OCF flitsen en maakt graag creatief gebruik van welke lichtbron dan ook. Arno is als fotograaf opgeleid in Amerika waar hij nog ieder jaar terugkomt voor speciale workshops want ook als professional, maar ook als mentor moet je blijven bijleren en oefenen.

Wat gaan we doen?

  • TTL/ETTL Flitsen
  • DYNAMIC Flitsen
  • HSS Flitsen
  • NATURAL Flitsen
  • CREATIVE Flitsen
  • Hoe maak je mooie composities?
  • Hoe meet je het licht?
  • Hoe kan ik het best in donkere/moeilijke situaties fotograferen?
  • Hoe maak ik van een onmogelijke situatie een mooi resultaat?

In de middag, na een heerlijke lunch, gaan we het geleerde ook in praktijk oefenen want we hebben een model voor jullie geregeld. Deze workshop zal plaatsvinden op donderdag 29 november van 10:00 tot 16:00 uur in de speciale workshopruimte van Sven Scholten Photography in Apeldoorn (Jean Monnetpark 73). Deelname kost slechts € 99,- per persoon, er is plek voor maximaal 15 personen - vol = vol! Bestel snel jouw ticket via onderstaande button.

BESTEL JOUW TICKET