Leer vliegen met een drone met een Droneworkshop!

Veilig de lucht in voor geweldige luchtbeelden

Heb je een drone gekocht, of sta je op het punt dit te doen? Volg dan een droneworkshop! Hierin leer je de basics, regels en mogelijkheden van het vliegen, filmen en fotograferen met een drone op een veilige manier zodat je er optimaal van kunt genieten.

Wat houdt het in

Hoe werkt een drone en wat is GPS? Hoe zorg je ervoor dat de accu's lang meegaan en wat zijn goede basis vliegoefeningen? Waar mag je wel en niet vliegen? Welke drone past het best bij jou? Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens een droneworkshop. Daarnaast wordt er ieder kwartaal ook een speciale Droneworkshop PRO georganiseerd, waarbij je in een kleine groep met instructeurs op pad gaat om een professionele opdracht uit te voeren. Na de basis Droneworkshop heb je alle basics onder de knie en kun je veilig vliegen met je drone. Na de Droneworkshop PRO weet je werkelijk alles wat er te weten is over het vak van drone-piloot!

Hoe te boeken

Een droneworkshop kun je eenvoudig boeken via de speciale droneworkshop-site. De workshop wordt op verschillende locaties in Nederland en op verschillende data gegeven. Deze duurt van 10:00 tot 14:00 uur en kost altijd € 149,- inclusief btw. Vanaf 15 deelnemers gaat de workshop door. Wil je meedoen aan een workshop? Bekijk de data en locaties via onderstaande button!

Ik wil een droneworkshop volgen!

Het programma

De droneworkshop begint met een videopresentatie over uiteenlopende zaken - met natuurlijk hele gave beelden gemaakt met drones.Waar gaat het heen in de toekomst met drones, en waar worden ze nu voor gebruikt. Daarbij krijg je de basistheorie over hoe een drone en zenders werken, waarbij je zoveel vragen kunt stellen als je wil.

Na het theoriedeel ga je om de beurt oefenen op een dronesimulator-toren. Dit geeft je een idee van het vliegen met een drone terwijl er een beetje wind staat. Hierna krijg je een oefendrone uitgereikt en ga je binnen vliegen om een gevoel te krijgen bij de besturing van een drone, met begeleiding en uitleg over hoe je dit het beste kunt doen.

De workshop wordt beëindigd met een demonstratie van professionele drones en piloten. Die filmen of fotograferen iedereen die aanwezig is vanuit de lucht. Heb je al een eigen drone? Dan is dit hét moment om daarmee ook even te gaan vliegen na de demonstratie. Een ervaren instructeur kan je dan helpen bij punten specifiek voor jouw drone.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie