Masterclass van Olympus visionair Gerrit de Groot

Op een nog nader te bepalen datum organiseert CameraTools in samenwerking met Olympus een Masterclass van Olympus Visionair Gerrit de Groot! Tijdens deze speciale sessie bij CameraTools in Apeldoorn leer je hoe je het maximale kunt halen uit jouw Olympus OM-D camera aan de hand van de verhalen, foto’s en tips en tricks van Gerrit.

Wie is Gerrit de Groot?

Door de jaren heen is Gerrit de Groot door zijn enthousiasme als hobbyfotograaf doorgegroeid tot gepassioneerd fotograaf met een brede interesse en een specialisatie in avond- en nachtfotografie. Waar hij zich ook bevind, hij is altijd bezig met het observeren van gebouwen, straten en belichting om te kijken of iets opvalt om op de gevoelige plaat vast te leggen. Zijn avondfoto’s zijn voor velen direct herkenbaar. Als fotograaf blijft hij zichzelf continu ontwikkelen door op de hoogte te zijn van de nieuwste stijlen, trends en technieken maar ook door workshops bij andere fotografen te volgen. Je bent immers nooit uitgeleerd!

Als Olympus Visionair weet hij alles te vertellen over de veelzijdigheid, kracht en mogelijkheden van de Olympus camera’s en objectieven voor bijna iedere situatie.

Masterclass

Tijdens de Masterclass zul je onder de enthousiaste begeleiding van Gerrit de Groot jouw Olympus OM-D systeemcamera verder ontdekken en geïnspireerd worden om na afloop erop uit te gaan met jouw camera en fantastische foto’s en films te maken! De Masterclass zal een ochtend- en middagdeel bevatten met een geheel verzorgde lunch. Precieze details worden binnenkort bekend gemaakt.

Ben jij erbij?

Bij aanschaf van een nieuwe Olympus OM-D E-M1 of E-M1 Mark II krijg je een gratis toegangsbewijs voor deze exclusieve Masterclass! Ben je al in het bezit van een Olympus OM-D E-M1 of E-M1 Mark II? Ook dan kun je je aanmelden voor deze Masterclass. Deelname aan de Masterclass op vrijdag 31 maart kost € 99,- per persoon en is inclusief lunch. Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden en ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een factuur die je kunt voldoen.

Ja, ik wil er bij zijn!
Naam
E-mailadres
Ik bezit een...
Opmerking
optioneel

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie