September & oktober - Franks Roadshow

Franks Roadshow met Frank Doorhof komt naar je toe deze nazomer! In samenwerking met CameraTools, CameraNu, Wacom, Sony, Tether Tools, Phottix en Van Duuren Media zal Frank Doorhof op 4 locaties door Nederland een inspirerende liveshoot en workshop geven. Hierbij worden niet alleen tips en trucs gedeeld over fotograferen, maar ook over de nabewerking met een Wacom tekentablet. Frank geeft hierbij handige adviezen en je kunt ook direct antwoord krijgen op al je vragen.

Waar, wanneer en hoe duur?

De Roadshow van Frank Doorhof zal worden gehouden op 4 verschillende Van Der Valk-locaties door heel Nederland. De workshops bestaan uit 2 verschillende disciplines waarover Frank je zoveel mogelijk zal vertellen in de beschikbare tijd. De dag begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Niet alleen Frank zal aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, ook experts van de aanwezige leveranciers staan voor je klaar. Franks Roadshow zal plaatsvinden op de volgende data en locaties:

Er is per locatie ruimte voor 70 deelnemers. Deelname kost € 79,- per persoon, en daar krijg je het volgende voor terug:

  • Boeiende workshop door Frank Doorhof bestaande uit een live shoot en bewerking op een Wacom in twee verschillende disciplines
  • Drinken gedurende de gehele dag en een broodmaaltijd als lunch
  • Gratis parkeren bij de betreffende Van der Valk-locatie
  • Een leuke goodiebag samengesteld door de sponsoren (Wacom, Sony, Tether Tools, Phottix en Van Duuren Media)

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw ticket voor Franks Roadshow bij jou in de buurt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie