vr 1 dec. - Boekpresentatie Fotograferen met Fujifilm X-T-serie camera's

Eindelijk is het zover, het eerste Nederlandstalige boek over het gebruik van de Fujifilm X-T systeemcamera's komt uit! Vanaf december zal het boek "Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie", boordevol informatie en tips voor de populaire Fujifilm X-T1, X-T2, X-T10 en X-T20 verkrijgbaar zijn.

Veel fotografen zijn de laatste jaren overgestapt op de systeemcamera's van Fujifilm. Niet zo gek ook, want ze hebben bewezen om zeer capabele camera's te zijn waar heel veel uit te halen valt. Toch bleek in de praktijk nog wel eens dat de overstap niet geheel zonder problemen verliep, mede omdat de gebruiksaanwijzing die bij de camera geleverd wordt niet altijd even diep op zaken in gaat. Daardoor was er al lang de roep om een boek dat wat meer duidelijkheid kon verschaffen. Met het nieuwe boek van Joke Beers-Blom, fanatiek fotograaf, kunnen liefhebbers van Fujifilm systeemcamera's hun hart ophalen.

Boekpresentatie met X-Photographer Ruud van der Lubben

Om te vieren dat dit boek officieel uit zal komen houden wij een introductie op vrijdag 1 december aanstaande om 13:30 uur in de showroom van CameraTools Apeldoorn. Na een korte presentatie van Fujifilm Nederland zal straatfotograaf en Fujifilm X-Photographer Ruud van der Lubben een presentatie geven van zijn met de X-T camera's gemaakte straatfoto’s, en zal hij kort ingaan op het ontstaan van het boek. Deze presentaties zijn gratis bij te wonen. Daarnaast is ook Joke Beers-Blom, de auteur van het boek, aanwezig voor een meet & greet! Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en reserveer gelijk jouw plek!

Graag tot vrijdag 1 december!

Aanmeldformulier
Je naam
E-mailadres
Aantal personen
Opmerking optioneel

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie