vr 1 dec. - Sony Photowalk bij CameraTools met Gustav Kiburg

Hands-on met de Sony RX10 III of IV

De Sony RX10-serie bestaat uit veelzijdige bridgecamera's. Bridgecamera's kenmerken zich door een camera die iets compacter is dan een spiegelreflexcamera, met een vaste zoomlens met een groot bereik zodat je met een enkele camera een breed scala aan onderwerpen vast kunt leggen. Ben je nieuwsgierig naar de Sony RX10 Mark III en RX10 Mark IV bridgecamera's, de twee topmodellen van Sony? Meld je dan aan voor de gratis Sony Photowalk op vrijdag 1 december 2017 in Apeldoorn! Vooraf wordt er door Sony ambassadeur Gustav Kiburg uitleg gegeven over de mogelijkheden van de camera's en na de lunch zal de groep richting Radio Kootwijk gaan voor een wandeling met een 'touch and try'. Het aantal plekken is beperkt, dus geef je snel op en vul in het motivatie-veld in waarom juist jij kans moet maken om mee te gaan! Op basis van de motivatie gaan we de plekken verdelen. Uiterlijk een week van te voren krijg je bericht of jij er bij bent. Natuurlijk kun je op deze dag ook profiteren van een speciale dagaanbieding op de Sony RX10-serie!

Met een gids Radio Kootwijk verkennen en fotograferen

In het hart van de Veluwe maken de bomen van Nederlands grootste bosgebied opeens plaats voor een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen: het Kootwijkerzand. Met een oppervlakte van 700 hectare is het Kootwijkerzand de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa. In het midden bevindt zich het monumentale zendstation Radio Kootwijk. kortom: er is genoeg te fotograferen en natuurlijk gaat Gustav mee om iedereen tijdens de wandeling tips te geven! Zo leer jij tijdens de photowalk de mooiste foto's te maken met de RX10 III of RX10 IV.

Het programma

  • 11:00 uur - Ontvangst bij CameraTools
  • 11:15 uur - Introductie door Sony ambassadeur Gustav Kiburg
  • 12:15 uur - Lunch verzorgd door CameraTools
  • 12:45 uur - Vertrek naar Radio Kootwijk
  • 13:00 uur - Aankomst Radio Kootwijk
  • 15:15 uur - Einde fotowandeling en vertrek naar showroom CameraTools
  • 15:30 uur - Afronding van de touch & try dag

Meld je gratis aan

Wil jij aanwezig zijn bij deze Sony Photowalk? Vul dan snel onderstaand aanmeldformulier zo compleet en duidelijk mogelijk in en misschien ben jij dan straks één van de gelukkige aanwezigen! Iedere deelnemer krijgt een leen-camera van Sony om tijdens de wandeling foto's te kunnen maken zodat je 's middags uitgebreid de veelzijdige Sony RX10 III en RX10 IV aan de tand kunt voelen. Wel vragen we je om zelf een snelle SD-geheugenkaart mee te nemen zodat je daar al je gemaakte foto's op kunt slaan en ze thuis nog eens rustig terug kunt kijken.

Ja, ik wil er bij zijn!
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Ik heb deze camera('s)
Motivatie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!

Reageer op dit artikel

Naam (wordt getoond)
E-mailadres (wordt niet getoond)
Reactie