vr 1 jun. - Canon Photowalk in Park de Hoge Veluwe

Samen met Canon organiseert CameraTools een speciale photowalk in het mooiste stukje natuur van Nederland, en jij kunt er ook bij zijn! Ter ere van het 10-jarig bestaan van CameraTools kun je op vrijdag 1 juni onder begeleiding van een natuurgids en een Canon ambassadeur mee het Nationaal park de Hoge Veluwe in om daar de mooiste beelden te maken met een selectie van de beste Canon camera's en objectieven. Deze photowalk is de ideale gelegenheid om in een prachtige omgeving de beste apparatuur van Canon aan de tand te voelen.

Met een gids Park de Hoge Veluwe verkennen en vastleggen

In het hart van de Veluwe ligt de zogenoemde Groene Schatkamer van Nederland, Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een inspirerende inleiding en ontvangst door Canon en CameraTools gaan we op pad met een natuurgids van het park en een Canon ambassadeur om de natuur op bijzondere wijze vast te leggen.

Met top apparatuur van Canon om te testen

Wat is een photowalk zonder gave camera's en lenzen om uit te proberen? Samen met Canon zorgen we ervoor dat je op deze dag een selectie van de beste camera's en objectieven van Canon voor natuurfotografie uit kunt proberen.

Programma

Ochtendsessie
09:30 uur - Ontvangst in het Bezoekerscentrum Nationaal Park de Hoge Veluwe
09:45 uur - Introductie CameraTools en Canon
10:15 uur - Vertrek samen met natuurgids en Canon ambassadeur
12:30 uur - Terugkomst en afsluiting

Middagsessie
13:30 uur - Ontvangst in het Bezoekerscentrum Nationaal Park de Hoge Veluwe
13:45 uur - Introductie CameraTools en Canon
14:15 uur - Vertrek samen met natuurgids en Canon ambassadeur
16:30 uur - Terugkomst en afsluiting

Ga jij ook mee met deze photowalk?

De kosten voor deze photowalk bedragen slechts 10 euro en zijn inclusief toegang tot het park! Je kunt zelf kiezen of je liever bij de ochtend- of middagsessie aanwezig wil zijn. Natuurlijk ontvang je profiteer je als deelnemer aan deze photowalk ook van exclusieve korting op deze dag. Zien we jou straks ook terug bij deze Canon photowalk op vrijdag 1 juni? Bestel dan via onderstaande knop snel jouw ticket.

Bestel jouw ticket voor deze photowalk